Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

04. 12. 2012

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-Nov-41

Britanski proizvajalec visoko kakovostnih toplotnih oblačil za uporabo v konjeništvu ali dejavnostih na prostem išče trgovske posrednike (tj. zastopnike ali distributerje) in/ali priložnosti za skupna vlaganja v Nemčiji in državah EU.

EEN-Nov-42

Armensko turistično podjetje išče trgovske posrednike (agente, predstavnike), možnosti za skupna vlaganja in ponuja združitev ali izmenjavo deležev.

EEN-Nov-43

Grško podjetje, specializirano za grafično in spletno oblikovanje, še posebej za oblikovanje aplikacij v oglaševanju (spletne strani, spletne aplikacije, brošure, katalogi, revije, letaki, plakati, oglas, tiskovine, idr.), išče možnosti za sporazume o skupnih vlaganjih in nudi svoje storitve kot podizvajalec.

EEN-Nov-44

Grško podjetje za proizvodnjo moških nogavic išče tako distributerje, kot tudi partnerje za vzajemno proizvodnjo. Podjetje obenem nudi svoje proizvodne storitve evropskim partnerjem.

EEN-Nov-45

Špansko tehnološko podjetje, specializirano za razvoj bioaktivnih komponent, ki izboljšujejo kakovost dojenja otrok, išče partnerje za distribucijo njihovih bioaktivnih komponent, ki prispevajo k zdravju otrok, v državah EU.

EEN-Nov-46

Armensko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo ročno izdelanih preprog, posteljnine in različnih uniform iz 100 % bombaža, išče trgovske posrednike (agente, zastopnike, distributerje).

EEN-Nov-47

Francosko podjetje oblikuje, razvija in izdeluje pakirne stroje in linije, trenutno pa je specializirano za kompaktni karton, ki se uporablja za procesiranje hrane, pa tudi v farmacevtski in kozmetični industriji. Podjetje išče partnerje, ki nudijo posredniške storitve za tujino (zastopnike in/ali distributerje).

EEN-Nov-48

Špansko podjetje je specializirano za proizvodnjo in distribucijo industrijskih higienskih sistemov, kot so razpršilniki, aparati za sušenje rok, pršila, itd., in išče distributerje ali strateške partnerje na mednarodnih trgih. Podjetje bi želelo sodelovati s podjetji, ki delujejo na enakem ali podobnem področju. Poleg tega so pripravljeni na sodelovanje na področju podizvajalskih aktivnosti.

EEN-Nov-49

Švedsko podjetje za notranji design išče proizvajalce kamna širom Evrope za proizvodnjo kamnitih izdelkov notranjega designa.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Mag. Larisa Vodeb

Tel: 01 / 583 05 88

E-mail: larisa.vodeb@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj