Vabilo na predstavitev programa »Izobraževanje za mednarodno poslovanje, International Trade Management«

Vabilo na predstavitev programa »Izobraževanje za mednarodno poslovanje, International Trade Management«

13. 11. 2012

Datum: 20. november 2012, ob 18.30 uri

Kraj: kavarna Sputnik, Tržaška cesta 128, Ljubljana

S svečano podelitvijo diplom bo program "Izobraževanje za mednarodno poslovanje – International Trade Management (ITM)" zaključila že peta generacija slušateljev.

Podjetja in posameznike, ki se zavedate pomena izobraževanja za mednarodno poslovanje in bi želeli izvedeti več o programu ITM, vljudno vabimo, da izkoristite priložnost in se nam pridružite na slavnostnem dogodku s podelitvijo diplom ITM za leto 2012.

Prireditev bo v torek, 20. novembra 2012, ob 18.30 uri v kavarni Sputnik na Tržaški cesti 128 v Ljubljani.

Na dogodek smo povabili dva posebna gosta:

  • gospod Hasse Karlsson, ustanovitelj in predsednik ITM Worldwide Foundation, ki bo predstavil koncept izobraževalnega programa ITM,
  • prof. dr. Marjan Svetličič, predstojnik Centra za mednarodne odnose na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani, bo v predavanju z naslovom: "Nepoznavanje medkulturnih razlik; ovira pri internacionalizaciji dejavnosti podjetij" predstavil, zakaj je poznavanje nacionalnih in kulturnih stereotipov pomembno za mednarodne poslovne odnose.

Po uradnem delu večera, ki ga bodo popestrili tudi zanimivi glasbeni gostje, vas vabimo na druženje v prijetnem ambientu kavarne, kjer boste lahko poklepetali z letošnjimi in preteklimi udeleženci progama ITM in tako iz prve roke izvedeli kako je program ITM vplival na njihov osebni in profesionalni razvoj in na razvoj podjetja, v katerem so zaposleni.

Prijave: Prosimo vas, da svojo udeležbo na dogodku potrdite preko spletne prijavnice najkasneje do petka, 16. novembra 2012. Veseli bomo vaše udeležbe.

Dodatne informacije: Več informacij o programu ITM in dogodku: Mateja Jarc, Tel: (01) 5891 880, e-mail: mateja.jarc@japti.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj