Želite prodreti na trg Avstrije ali Nemčije - brezplačno individualno svetovanje

Želite prodreti na trg Avstrije ali Nemčije - brezplačno individualno svetovanje

06. 11. 2012

Datum: 22. november 2012, od 9.00 ure dalje

Kraj: v prostorih GZS Območne zbornice Koroška, Koroška 47 v Dravogradu

Vsem, ki želite prodreti na trg Avstrije ali Nemčije oziroma želite povečati svoj delež na teh trgih, nudijo v okviru projekta REGIOLAB brezplačno in neobvezno individualno svetovanje, ki bo v četrtek, 22. novembra 2012, od 9.00 ure dalje, v prostorih GZS Območne zbornice Koroška, Koroška 47 v Dravogradu.

Svetoval vam bo mag. Miran Breznik, izkušeni svetovalec na področju izvoza in internacionalizacije. Miran Breznik je v zadnjih 15 letih pomagal pri odpiranju izvoznih trgov številnim znanim slovenskim in tujim podjetjem. Med drugim je tudi dolgoletni svetovalec ABA (Austrian Business Agency), prve kontaktne točke za tuja podjetja, ki želijo v Avstriji ustanoviti lastno družbo. ABA deluje pod okriljem Republike Avstrije in poroča Zveznemu ministrstvu za gospodarstvo, družino in mladino.

Prvo svetovanje obsega informativni pogovor o običajih in navadah, ki veljajo na nemško govorečih trgih, o prvih korakih na področju izvoza, o razmerah na ciljnem trgu, itd..

Prijave: Predhodne prijave so obvezne, saj je potrebno pred svetovanjem izpolniti krajši vprašalnik ter določiti točno uro vašega prihoda. Vaše prijave pričakujejo najkasneje do 19. novembra 2012, do 10.00 ure na e-naslov: oz.koroska@gzs.si.

Dodatne informacije: Dodatne informacije so vam na voljo pri direktorici OZ Koroška, Tatjani Kupnik, Tel: (02) 87 23 252.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj