Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

16. 10. 2012

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN- okt-21

Norveško podjetje, ki razvija opremo za trening izboljšanja natančnosti nogometnih igralcev išče distributerje v Evropi in ZDA.

EEN- okt-22

Francosko podjetje, ki izdeluje ročne semaforje za štetje rezultatov v tenisu, išče distributerje v Avstriji in Nemčiji. Evropskim proizvajalcem inovativnih izdelkov pa ponuja distribucijo njihovih izdelkov v Franciji.

EEN- okt-23

Britansko svetovalno podjetje, ki ima veliko izkušenj na področju izobraževanja delavcev v živilski in lesno predelovalni industriji ter v drugih proizvodnih dejavnostih, išče partnerje in zastopnike v evropskih državah za promocijo in prodajo njihovih izobraževalnih programov. Družba je investirala v razvoj različnih inteligentnih e-učnih orodij in aplikacij za usposabljanje delavcev.

EEN- okt-24

Britansko podjetje specializirano za oblikovanje in razvoj spletnih strani ponuja svoje storitve evropskim podjetjem, še posebej tistim, ki jih zanima vzpostavitev spletne strani namenjene kitajskemu trgu.

EEN- okt-25

Britanski uvoznik in distrubuter masivnega trdega lesa išče ponudnike lesa v Evropi, še posebej jih zanima žagan hrastov les, sušen v peči ali naravno.

EEN- okt-26

Britanski proizvajalec žaganega masivnega trdega lesa (hrast, jesen javor, češnja, oreh) išče distributerje in agente v evropskih državah.

EEN- okt-27

Italijanski proizvajalec delov za motorna vozila nudi svoje podizvajalske storitve. Podjetje izdeluje raznovrstne stružene in rezkane strojne dele za industrijska vozila in gradbene stroje.

EEN- okt-28

Madžarsko malo podjetje, ki je aktivno na področju medijskih komunikacij in razvija mrežo novičarskih portalov, išče franšizojemalce.

EEN- okt-29

Srbsko podjetje, ki se ukvarja z načrtovanjem in izvajanjem zanesljivih podatkovnih centrov za podjetja, ki delujejo na področju telekomunikacij, informacijske tehnologije in v finančnem sektorju, išče distributerje ali agente in ponuja svoje podizvajalske storitve.

EEN- okt-30

Irsko podjetje, ki proizvaja barvo, ki omogoča enostavno brisanje površine in pobarvan zid ali steno lahko pretvori v tablo za pisanje ali risanje, išče distributerje ali agente.

EEN- okt-31

Britansko podjetje, ki ponuja programsko opremo in storitve na področju video produkcije in vizualizacij, išče partnerje in agente v Evropi, v ZDA in na Kitajskem.

EEN- okt-32

Švedsko podjetje, ki je specializirano za svetovanje malim in srednjim podjetjem in ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin, trženje in raziskavo trga, prevajanje iz angleščine v skandinavske jezike, išče nove stranke.

EEN- okt-33

Turško podjetje specializirano za izdelavo promocijskih materialov in spletnih strani, išče partnerje.

EEN- okt-34

Bolgarsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo bolgarskih ekoloških proizvodov, išče uvoznike in distributerje ekoloških proizvodov po Evropi.

EEN- okt-35

Britansko svetovalno podjetje, ki je specializirano za projektno vodenje gradbenih projektov in je usposobljeno za številne specializirane storitve, ponuja svoje storitve kot podizvajalec.

EEN- okt-36

Britansko podjetje, ki ponuja usposabljanja na področju managementa in osebnega razvoja, išče partnerje v evropskih državah za sodelovanje na mednarodnih projektih in za ustanavljanje skupnih podjetij.

EEN- okt-37

Turško podjetje, ki proizvaja okrasne trakove iz tekstila za zavijanje daril in paketov, išče distributerje ali agente.

EEN- okt-38

Turški proizvajalec jeklene žice z nizko vsebnostjo ogljika za hladno preoblikovanje, išče distributerje.

EEN- okt-39

Turški proizvajalec toplotnih izmenjevalcev, išče distributerje.

EEN- okt-40

Francoski distributer, ki je specializiran za uvoz in distribucijo plastične in papirne embalaže, ki se uporablja v francoski industriji (prehrana, gradnja, kmetijstvo, kozmetika, farmacija) išče dobavitelje embalaže po Evropi, ki so zainteresirani za prodajo na francoskem trgu in lahko razvijejo nove inovativne embalažne proizvode. Podjetje ima lastne skladiščne prostore in ponuja tudi logistične storitve.

EEN- okt-41

Italijansko podjetje, ki deluje na področju obnovljivih virov energije, ponuja svoje kapacitete za razvoj in proizvodnjo fotovoltaičnih sistemov. Podjetje želi biti podizvajalec ali vzpostaviti partnersko proizvodno sodelovanje z drugimi proizvajalci fotovoltaičnih sistemov. Podjetje se ukvarja tudi z distribucijo materialov za fotovoltaične sisteme, zainteresirano pa je tudi za skupna vlaganja.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Mag. Larisa Vodeb

Tel: 01 / 583 05 88

E-mail: larisa.vodeb@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj