Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

02. 10. 2012

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-sept-33

Britanski proizvajalec dentalnih materialov išče uvoznike in distributerje v več državah. Podjetje je vodilni svetovni proizvajalec inovativnih in večkrat nagrajenih porcelanov za zobne proteze in drugih dentalnih materialov. Prosimo vas, da v vašo ponudbo za sodelovanje vključite čimveč podrobnosti o vaših prednostih in informacije o proizvodih, ki jih že prodajate.

EEN-sept-34

Eden od največjih latvijskih proizvajalcev elektronike ponuja svoje podizvajalske storitve industrijskim proizvajalcem elektronike. Proizvodni asortiman podjetja obsega različne elektronske izdelke, ki se pogosto uporabljajo v informacijski tehnologiji, v varnostnih sistemih, pri medicinski opremi in drugih izdelkih.

EEN-sept-35

Nemški distributer espresso kavnih avtomatov začenja z lastno proizvodnjo avtomatov in išče podizvajalce v vseh državah Evropske unije.

EEN-sept-36

Romunsko podjetje, ki se ukvarja z zbiranjem in predelavo čebeljih pridelkov ter proizvodnjo prehranskih dopolnil in terapevtskih proizvodov išče distributerje v tujini. Za podjetja iz te panoge ponuja svoje storitve tudi kot podizvajalec. Podjetje je zainteresirano tudi za združitev z zanesljivim partnerjem.

EEN-sept-37

Poljsko lesnopredelovalno podjetje išče partnerje v tujini in ponuja svoje podizvajalske storitve partnerjem iz držav Evropske unije. Podjetje se ukvarja z žaganjem lesa, rezkanjem in struženjem lesenih izdelkov ter izdelavo lesenih palet in zabojev.

EEN-sept-38

Srbsko podjetje, ki je specializirano za proizvodnjo telekomunikacijske opreme, išče distributerje za svoje izdelke.

EEN-sept-39

Romunski proizvajalec in prodajalec kemičnih izdelkov, predvsem gnojil, išče distributerje za svoje proizvode. Podjetje ponuja tudi distribucijo podobnih izdelkov na romunskem trgu.

EEN-sept-40

Romunsko podjetje, ki je specializirano za brizganje plastičnih mas in izdelavo industrijskih tkanin, išče trgovske posrednike (agente ali distributerje). Podjetje je zainteresirano tudi za podizvajalske pogodbe za proizvodnjo plastičnih izdelkov narejenih v skladu z zahtevami kupca.

EEN-sept-41

Izraelsko podjetje  je specializirano za razvoj in distribucijo edinstvenih in patentiranih rešitev za e-učenje, ki temeljijo na storitvah v oblaku. Njihove rešitve so namenjene izobraževanju v visokem šolstvu, primerne pa so tudi za druge izobraževalne ustanove in podjetja. Podjetje išče agente ali zastopnike, ki nudijo storitve sistemske integracije in imajo za to usposobljene strokovnjake.

EEN-sept-42

Srbsko podjetje, ki je specializirano za proizvodnjo molznih strojev in opreme za molžo živine išče partnerje v državah Evropske unije.

EEN-sept-43

Poljsko podjetje, ki specializirano za razvoj programske opreme in razvija mobilne aplikacije za najbolj priljubljene mobilne sisteme (Android, iOS, Windows Phone), ponuja svoje storitve partnerjem v državah Evropske unije.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Mag. Larisa Vodeb

Tel: 01 / 583 05 88

E-mail: larisa.vodeb@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj