Brezplačni dogodek za žensko podjetništvo – »Postani podjetnica!«

Brezplačni dogodek za žensko podjetništvo – »Postani podjetnica!«

11. 09. 2012

Datum: 18. september 2012, ob 10.00 uri

Kraj: Celje, Celjski sejem, Modra dvorana

JAPTI vabi na brezplačni dogodek na temo ženskega podjetništva, ki bo potekal v okviru MOS-a (18. september 2012, ob 10.00 uri - Celje, Celjski sejem, Modra dvorana)

JAPTI skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ponovno organizira izjemen dogodek o ženskah podjetnicah in njihovih življenjskih ter poslovnih uspehih. Atraktiven dogodek je v letu 2010 spremljalo preko 500 zainteresiranih žensk. Med njimi so se stkala nova poznanstva, poslovni stiki, nekatere so tudi ustanovile svoje podjetje. Pridružite se nam tudi letos. Čaka vas nekaj drobnih presenečenj! Udeležba je brezplačna.

Letošnja tema dogodka je usmerjena k dviganju samozavesti žensk in spodbujanju ženskega podjetništva, odkrivanju možnosti svobodnega odločanja o lastni karieri in osebnem uspehu.

Vabimo vas k poslušanju pristnih življenjskih zgodb uspešnih podjetnic, ki so začele »iz točke nič« in imajo veliko podjetniških izkušenj, ki so jih pripravljene deliti z nami. Ob prijetnem druženju in sproščenem vzdušju bomo raziskali izzive podjetništva, srečali prve poslovne stranke ter spoznali nove znance. Pripravili smo vam nekaj drobnih presenečenj.

Program bo povezoval priznani marketinški guru mag. Aleš Lisac.

Obiščite nas na Facebooku!

Program

Komu je dogodek namenjen?

Poslovni dogodek Postani podjetnica! je namenjen vsem radovednim ženskam, ki želijo spoznati prave podjetniške zgodbe svojih vrstnic ali vzornic. Kako so začele, kako so se vzpenjale in kako so uspele?

Vabljene:

  • podjetnice začetnice,
  • ženske, ki že imajo dobro idejo in ne vedo kako bi jo uresničile,
  • ženske, ki si želijo spremembe v svojem življenju in pri delu,
  • ženske, ki iščejo nove izzive in vidijo v priložnostih tudi možnosti,
  • dijakinje in študentke višjih letnikov.

Prijave: Na dogodek se prijavite preko e-prijavnice.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije smo vam na voljo preko telefona: (01) 589 18 70 ali preko e-pošte: promocija@japti.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj