Mednarodni posvet z naslovom: »Kitajska, priložnost za slovenski turizem«

Mednarodni posvet z naslovom: »Kitajska, priložnost za slovenski turizem«

28. 08. 2012

Datum: 4. september 2012, ob 9.00 uri

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana (dvorana B)

Vabljeni na mednarodni posvet z naslovom: »Kitajska, priložnost za slovenski turizem«, ki bo v torek, 4. septembra 2012, ob 9.00 uri na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana (dvorana B).

Posvet poteka v soorganizaciji Fakultete za uporabne družbene študije, Slovenske turistične organizacije, Direktorata za turizem in internacionalizacijo in Gospodarske zbornice Slovenije. Osvetlil bo različne vidike dosedanjega nastopa Slovenije na kitajskem trgu, omogočil izmenjavo izkušenj in mnenj ter pomagal poiskati odgovore, kako skupaj intenzivneje nastopati.

Namen posveta: Posvet o možnostih, ki jih ponuja kitajski turistični trg, bo omogočil pogovore o tem, kaj se na kitajskem turističnem trgu dogaja, o tem, kakšni so kitajski gostje in kaj pričakujejo, kot tudi o pasteh in možnostih skupne predstavitve in promocije slovenske turistične ponudbe.

Kitajski trg bo v letu 2012 z vidika turističnih potovanj še naprej rasel; trditev velja tudi za Slovenijo. Da trg raste izjemno skokovito, dokazuje pretekla statistika, predvsem pa projekcije kažejo, da bo do leta 2020 potovalo več kot 100 milijonov kitajskih turistov na leto.

Sogovorniki vam bodo dali koristne informacije in podali odgovore na vaša vprašanja, katera lahko napišete v prijavnico ali pa pošljete do 3. 9. 2012 na e-naslov: andrej.raspor@siol.net.

Vabljeni, da se posvetu pridružite in v razpravi tudi prispevate k oblikovanju njegovih sporočil.

Udeležba na posvetu je brezplačna.

Prijave: Izpolnjene elektronske prijavnice sprejemajo do vključno petka, 31. avgusta 2012.

Več

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj