Javno povabilo slovenskim podjetjem, ki imajo svoje enote na Kitajskem

Javno povabilo slovenskim podjetjem, ki imajo svoje enote na Kitajskem

10. 03. 2010

Vir in informacije: www.izvoznookno.si, 8.3.2010

Predstavništvo slovenskega gospodarstva (PSG) Šanghaj, želi v letu 2010 zbrati in objaviti najnovejše podatke o slovenskih podjetjih na Kitajskem. V tem letu bodo Kitajsko in svetovno razstavo v Šanghaju obiskale številne slovenske uradne in gospodarske delegacije. Obenem pričakujemo tudi povečano zanimanje kitajskih partnerjev za sodelovanje s slovenskimi podjetji.

Pripravili smo trojezični "Podjetniški profil" (namenjen slovenskim, kitajskim in mednarodnim podjetjem) in vas vljudno prosimo, da vanj vpišete podatke o vaši enoti na Kitajskem. V priponki sta dva profila - prazen formular za vaš vpis in že izpolnjen formular z izmišljenim slovenskim podjetjem - primer profila.

Vse "Podjetniške profile" bomo - po abecednem redu nazivov vaših kitajskih enot - pripravili v skromni, a lepo oblikovani brošuri in v elektronski različici. Dodali bomo informacije o Sloveniji, gospodarski menjavi med Slovenijo in Kitajsko, terminih delegacij in prireditev v letu 2010 ter tako pripravili informacijo, ki bo zanimiva za slovenske, kitajske in mednarodne gospodarstvenike. Objava vaših podatkov v brošuri je brezplačna.

Vljudno vas vabimo, da s tiskanimi črkami izpolnjeni "Podjetniški profil" pošljete na elektronski naslov: ljubomir.ulaga@japti.si do vključno 25. marca 2010.

Dodatne informacije: Vodja PSG ŠANGHAJ, Kontaktna oseba: Ljubomir Ulaga, E-pošta: ljubomir.ulaga@japti.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj