Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AMBIENTA, Zagreb, Hrvaška

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AMBIENTA, Zagreb, Hrvaška

29. 06. 2012

Datum: 10. - 14. oktober 2012

Kraj: Zagreb, Hrvaška

Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AMBIENTA, ki bo potekal od 10. do 14. oktobra 2012 v Zagrebu, Hrvaška.

Sejem AMBIENTA je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja lesnopredelovalne industrije. Med drugim se v okviru sejma predstavlja pohištvo za kuhinje, kopalnice in sobe, pohištvo in oprema za pisarne, dekorativni izdelki ter oprema in stroji za celotno lesnopredelovalno verigo od primarne obdelave lesa pa do pohištva ter repromaterialov.

Več informacij o sejmu

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu AMBIENTA JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 30.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec (prijavnica Word, prijavnica PDF) pošljite najkasneje do petka, 6. julija 2012.

Dodatne informacije: Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI), Kontaktna oseba: g. Matjaž Rovan, Tel: (01) 53 09 828, Faks: (01) 58 91 877, e-pošta: matjaz.rovan@japti.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj