Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na 50. Mednarodnem sejmu pohištva, Beograd, Srbija

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na 50. Mednarodnem sejmu pohištva, Beograd, Srbija

26. 06. 2012

Datum: 12. - 18. november 2012

Kraj: Beograd, Srbija

Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na 50. MEDNARODNEM SEJMU POHIŠTVA, ki bo potekal od 12. do 18. novembra 2012 v Beogradu, Srbija.

V letu 2011 se je na sejmu predstavilo 410 razstavljavcev iz 20 držav, obiskalo pa ga je preko 58.000 obiskovalcev. 50. MEDNARODNI SEJEM POHIŠTVA je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja lesnopredelovalne industrije. Med drugim se v okviru sejma predstavlja pohištvo za kuhinje, kopalnice in sobe, otroške sobe, pohištvo in oprema za pisarne, elementi za talne obloge, dekorativni izdelki ter oprema in stroji za celotno lesnopredelovalno verigo od primarne obdelave lesa pa do pohištva ter repromaterialov.

Več informacij o sejmu

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na 50. MEDNARODNEM SEJMU POHIŠTVA JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 30.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec (prijavnica Word, prijavnica PDF) pošljite najkasneje do petka, 21. septembra 2012.

Dodatne informacije: Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI), Kontaktna oseba: g. Matjaž Rovan, Tel: (01) 53 09 828, Faks: (01) 58 91 877, e-pošta: matjaz.rovan@japti.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj