Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

03. 05. 2012

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-apr-61

Romunsko podjetje, specializirano za izgradnjo električnih, toplotnih, fotovoltaičnih, sončnih obratov išče partnerje-investitorje za izgradnjo sončnih obratov in za odprtje trgovine specializirane za področje sončne energije. Podjetje se prav tako zanima za franšize in ponuja združitev ali zamenjavo deležev v podjetju.

EEN-apr-62

Britanski proizvajalec in distributer preprog, tekačev, rogoznic za domačo in zunanjo uporabo išče proizvajalce novih izdelkov v tem segmentu, ki bi jih rad dodal in tržil v Veliki Britaniji poleg svoje obstoječe palete izdelkov.

EEN-apr-63

Britansko podjetje, specializirano za prodajo pogonskih modemov radijskih frekvenc išče distributerja ali sistemskega integratorja.

EEN-apr-64

Britanski proizvajalec RF (radijska frekvenca) priključkov in kabelskih elementov išče prodajne zastopnike in agente za promocijo in prodajo svojih izdelkov in storitev.

EEN-apr-65

Podjetje iz Velike Britanije specializirano za proizvodnjo in pakiranje belil v prahu za barvanje las išče distributerje za svoje izdelke ter hkrati iščejo poslovne priložnosti kot podizvajalec.

EEN-apr-66

Britanski dobavitelj vrhunske kozmetike išče distributerje za promocijo in prodajo svojih izdelkov. Poleg tega išče dobro logistično podporo za prevoz svojih izdelkov v EU ter ponuja posredniške storitve in se zanima za skupna vlaganja.

EEN-apr-67

Britanski proizvajalec zdravil išče primerne partnerje za promocijo in prodajo produktov za analizo človekove hoje/drže, ki so usmerjeni na elitne športnike in moštva, poleg tega pa še zanimivi za ortopedske kirurge in fizioterapevte in za starejše, ki bi radi preverili tveganje pred padci.

EEN-apr-68

Madžarsko podjetje, specializirano za brizganje termoplastov nudi svoje proste zmogljivosti za izdelavo polizdelkov in končnih proizvodov. Izdelujejo proizvode kot so mali gospodinjski aparati in druge plastične komponente za hišne naprave in pripomočke. Madžarsko podjetje ponuja svoje storitve kot podizvajalec.

EEN-apr-69

Nemško podjetje specializirano za proizvodnjo medicinskih pripomočkov, išče trgovske posrednike oz. distributerje.

EEN-apr-70

Romunsko podjetje specializirano v proizvodnji 100-odstotnega bombaža in različnih vrst bombažnih vlaken ter tekstilnih oblačil je zainteresirano za skupno podjetje s tujimi partnerji in vlagatelji, z namenom razširitve področja dejavnosti, znotraj in zunaj sektorja v katerem družba že deluje.

EEN-apr-71

Podjetje iz Velike Britanije, ki je specializirano za proizvodnjo in dobavo edinstvenega protikorozijskega premaza, ki omogoča dolgotrajno zaščito za opremo v različnih industrijah (vključno z naftnim, plinskim, kemičnim sektorjem ter sektorji električne energije in vode) išče trgovske zastopnike ali distributerje za ta izdelek.

EEN-apr-72

Poljsko podjetje, strokovnjaki za geotehnično in geološko svetovanje ter zasebni raziskovalni center išče skupnega vlagatelja in ponuja svoje storitve, svetovanje in raziskave v geološkem (geotehničnem, geološkem in hidrogeološkem) inženiringu.

EEN-apr-73

Poljski proizvajalec mila in detergentov, čistil, loščil in različnih kemičnih izdelkov, ki pokrivajo vse potrebe strokovnega čiščenja išče partnerje in distributerje.

EEN-apr-74

Rusko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo novih visoko energetsko učinkovitih ogrevalnih naprav, ki za gorivo uporabljajo sončno energijo, išče partnerja za vzpostavitev podjetja v skupni lasti (joint venture).

EEN-apr-75

Romunsko podjetje, specializirano za proizvodnjo visoko naprednih visokotehnoloških strojev, strojnih delov in orodij ponuja svoje storitve kot podizvajalec. Podjetje je specializirano za izdelavo orodij in izdelkov majhne serije kot npr.: orodja za rezanje kovin (orodja za obdelavo, svedri), naprave za strojno orodje, multi-spindle vrtalne glave, matrice za vulkanizacijo, kalupi za litje pod pritiskom, kalupi za vlivanje plastike, matrice za rezanje, štancanje, forme za hladno oblikovanje, kovanje.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Mag. Larisa Vodeb

Tel: 01 / 583 05 88

E-mail: larisa.vodeb@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj