Skupni sejemski nastop na MEDNARODNEM KMETIJSKEM SEJMU 2010, Novi Sad, Srbija

Skupni sejemski nastop na MEDNARODNEM KMETIJSKEM SEJMU 2010, Novi Sad, Srbija

02. 03. 2010

Datum: 15. - 22. maj 2010

Kraj: Novi Sad, Srbija

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na MEDNARODNEM KMETIJSKEM SEJMU 2010, ki bo potekal od 15. do 22. maja 2010 na Novosadskem sejmišču v Novem Sadu, Srbija. MEDNARODNI KMETIJSKI SEJEM je najpomembnejši sejem na tem področju v Srbiji in JV Evropi. V letu 2009 se je na sejmu predstavilo več kot 1.600 podjetij, obiskalo pa ga je več kot 500.000 obiskovalcev.

Sejem je namenjen predstavitvi dejavnosti s področja prehrambenih izdelkov, alkoholnih in brezalkoholnih pijač, embalaže za prehrambeno, kmetijsko in kemijsko industrijo, sadik in semen, sredstev za zaščito rastlin in umetnih gnojil, izdelkov naftne in gumarske industrije, kmetijske mehanizacije in rezervnih delov, opreme in strojev za prehrambeno industrijo, opreme in naprav za namakalne sisteme, strojev in opreme za gozdarstvo, živinorejo, strojev in opreme za predelavo živinorejske hrane, veterine in bioinženiringa.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.sajam.net.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na MEDNARODNEM KMETIJSKEM SEJMU, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 35.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitev razstavnega prostora ter obveznih dodatnih stroškov (prijava, vpis v sejemski katalog, tehnični priključki) krijejo podjetja sama.

Prijave: Izpolnjen prijavni obrazec pošljite najkasneje do petka, 5. marca 2010.

Dodatne informaije: Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana, Tel: (01) 53 09 828, E-mail: matjaz.rovan@japti.si ali go. Milanko Jakopič, Tel: (01) 58 91 872, E-mail: milanka.jakopic@japti.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj