Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

10. 04. 2012

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-apr-01

Romunsko IKT podjetje išče partnerje za skupno sodelovanje na razvojnih »software« projektih, ki temeljijo na originalnih ERP rešitvah. Romunsko podjetje ponuja franšizo za ERP, skupno vlaganje ali vzajemno proizvodnjo.

EEN-apr-02

Izraelsko podjetje specializirano za raziskave in razvoj in trženje derma-kozmetičnih izdelkov išče trgovske posrednike (agente, zastopnike, distributerje) aktivne na področju farmacije ali kozmetike.

EEN-apr-03

Belgijska družba, ki oblikuje in izdeluje nakit išče proizvajalca nakita iz jekla.

EEN-apr-04

Britansko podjetje, ki uvaža in prodaja modni nakit, torbice in druge modne dodatke oblikovane v Veliki Britaniji išče distributerje po Evropi.

EEN-apr-05

Francosko podjetje, specializirano za visoko zmogljive »multiroom« audio-video sisteme (igralci in strežniki), išče distributerje za promocijo in prodajo svoje palete izdelkov v Evropi.

EEN-apr-06

Izraelsko podjetje specializirano za razvoj in proizvodnjo široke palete UPS modularnih sistemov, išče trgovske posrednike in partnerje za skupna vlaganja.

EEN-apr-07

Romunski proizvajalec profesionalne kozmetike in prehranskih dopolnil, išče podjetja, ki imajo logistiko in so zmožni distribucije tovrstnih izdelkov na njihovem območju. Podjetje se prav tako zanima za vzajemno proizvodnjo in nudi sklepanje pogodb s podizvajalci.

EEN-apr-08

Italijansko obrtno podjetje, specializirano za proizvodnjo in obnavljanje starih glasbenih instrumentov s tipkami, išče partnerje, ki se ukvarjajo z logistiko in prevozom, in zagotavljajo pomoč pri organizaciji in načrtovanju udeležbe podjetja na mednarodnih sejmih in razstavah glasbil, v državah EU, ZDA, na Japonskem in Kitajskem.

EEN-apr-09

Poljsko podjetje za proizvodnjo PVC oken in vrat ter drugega stavbnega pohištva iz aluminija išče predstavnike/zastopnike v državah EU.

EEN-apr-10

Madžarska družba, ki distribuira posebno pitno vodo ustekleničeno v 1,5 l - 19 l za zdravstveno oskrbo (9,3 Ph alkalna, z osiromašenim devterijem ) oz. za uporabo v medicini in v terapevtske namene, išče distributerja ali trgovca v Sloveniji. Podjetje ponuja še dodatne storitve, kot so najem naprav za pitno vodo in vzdrževanje ter dodatno še CO2 podajalnik.

EEN-apr-11

Madžarsko podjetje, dejavno na področju turizma ponuja storitve eko-turizma in aktivnega turizma. Podjetje išče trgovske posrednike (distributerje) ali podizvajalce za distribucijo svojih storitev. Podjetje se prav tako ponuja kot posrednik (distributer) ali podizvajalec za distribucijo turističnih storitev tujih turističnih operaterjev na svojem območju.

EEN-apr-12

Nemško podjetje, specializirano za proizvodnjo in distribucijo medicinskih pripomočkov za geriatrično nego, oskrbo v domovih in bolnišnicah, išče trgovske posrednike.

EEN-apr-13

Nemško podjetje specializirano za proizvodnjo nizkocenovnih izolativnih fasad išče distribucijske partnerje po Evropi.

EEN-apr-14

Izraelska družba, ki je razvila edinstven ultravijolični (UV) varnostni trak, ki opozori uporabnika na čezmerno izpostavljenost soncu, išče distributerje v Evropi.

EEN-apr-15

Ukrajinsko podjetje, specializirano za razvoj, proizvodnjo in prodajo sodobnih polnilnih svetilk, ki se uporabljajo v različnih gospodarskih sektorjih, išče posrednike, distributerje. Podjetje se zanima tudi kot podizvajalec za proizvodnjo akumulatorskih svetilk glede na proizvodne zmožnosti podjetja. Podjetje lahko odpre podružnico in/ali proizvodnjo enote v drugih državah.

EEN-apr-16

Poljsko farmacevtsko podjetje, aktivno na področju 100% naravnih izdelkov, išče nove evropske trgovinske partnerje, dobavitelje, proizvajalce prehranskih dodatkov in drugih bioloških izdelkov, da prek njih ponudijo svoje produkte na poljskem trgu.

EEN-apr-17

Češki proizvajalec specializiran za proizvodnjo ekološke in konvencionalne hrano za dojenčke, išče trgovske posrednike ali distribucijskega partnerja za prodajo svojih izdelkov pod blagovno znamko podjetja ali lastno zasebno etiketo partnerja.

EEN-apr-18

Majhno nemško podjetje je razvilo inovativno »zunanje« orodje za CAD programsko opremo CATIA V5/V6. Vključuje več kot 100 aplikacij, ki poenostavljajo dnevno načrtovanje s CATIA V5/V6. »Zunanje« orodje pridobi dostop do CATIA V5/V6 in avtomatizira procese. Orodje se uporablja predvsem v avtomobilski in letalski   industriji. Podjetje išče distributerja za svoje proizvode in/ali   podizvajalca. Podjetje se zanima tudi za skupna vlaganja.

EEN-apr-19

Češko podjetje specializirano za proizvodnjo in razvoj kozmetičnih izdelkov (lubrikanti) in prehranskih dopolnil za vzdrževanje erekcije išče distributerje.

EEN-apr-20

Turško podjetje proizvajalec naravnih sistemov dnevne svetlobe in solarnih panelov za gretje zraka, išče distributerje, trgovce in zastopnike za prodajo svojih produktov v Evropi in želi sklepati pogodbe s podizvajalci.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Mag. Larisa Vodeb

Tel: 01 / 583 05 88

E-mail: larisa.vodeb@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Špela Seljak

Tel: 05 / 663 77 39

E-mail: spela.seljak@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj