Javno povabilo za udeležbo na skupnem sejemskem nastopu na sejmu EXPOKOS 2010, Priština, Kosovo

Javno povabilo za udeležbo na skupnem sejemskem nastopu na sejmu EXPOKOS 2010, Priština, Kosovo

24. 02. 2010

Datum: od 5. do 9. maja 2010

Kraj: Priština, Kosovo

Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupni sejemski nastop na mednarodnem sejmu EXPOKOS 2010 ki bo potekal od 5. do 9. maja 2010 v Prištini na Kosovem. Sejem EXPOKOS je s strani obiskovalcev in razstavljavcev prepoznan kot največji dogodek s področja gradbeništva in obnovljivih virov energije na Kosovem. V lanskem letu se je na sejmu predstavilo več kot 300 podjetij iz 17-ih držav ter ga obiskalo preko 54.500 obiskovalcev.

Sejem je namenjen predstavitvi naslednjih dejavnosti s področja gradbeništva, tehnike, konstrukcije, lesne in kovinske industrije in obnovljivih virov energije.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.kosovafair.com.

Vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu EXPOKOS, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 10.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitev razstavnega prostora ter obveznih dodatnih stroškov (prijava in vpis v sejemski katalog) krijejo podjetja sama.

Prijave: Izpolnjen prijavni obrazec pošljite najkasneje do 12. marca 2010, na enega izmed spodnjih naslovov.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana, Tel: (01) 53 09 828, E-mail: matjaz.rovan@japti.si ali go. Milanko Jakopič, Tel: (01) 58 91 872, E-mail: milanka.jakopic@japti.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj