Predstavitev dobrih praks uspešnih podjetnikov izvoznikov

Predstavitev dobrih praks uspešnih podjetnikov izvoznikov

31. 01. 2012

Datum: 3. februar 2012

Kraj: Primorska gospodarska zbornica, Ferrarska ulica 2, Koper

Regionalni razvojni center Koper – RRA Južna Primorska vas vabi na »Predstavitev dobrih praks uspešnih podjetnikov izvoznikov«, ki potekala v petek, 3. februarja 2012, v prostorih Primorske gospodarske zbornice, Ferrarska ulica 2, Koper.

Predstavitev je prednostno namenjena podjetnikom začetnikom (do 5 let poslovanja) ter med njimi lastnikom oz. vodstvenemu osebju mlajšemu od 35 let ter lastnicam in ženskam na vodilnih položajih ne glede na leta.

Glavni cilj predstavitve je seznaniti podjetnike z uspešnimi dobrimi praksami podjetnikov izvoznikov tako iz Slovenije kot iz Hrvaške. Še neizkušeni podjetniki bodo imeli možnost spoznati dragocene izkušnje podjetnikov, ki so se na pot izvoza že uspešno podali. Srečanje bo tudi priložnost za izmenjavo mnenj, poznanstev ter preveritve svojih potencialov za nastop na tujih trgih.

Svetujejo vam, da se pri ugotavljanju zanimanja za sodelovanje na predstavitvi osredotočite predvsem na koristne izkušnje, tako pozitivne kot negativne, ki vam jih bodo podjetniki predstavili, ne pa na samo vrsto posla, ki ga le ti opravljajo. Številne izkušnje iz enega področja se zagotovo lahko aplicirajo tudi na ostale dejavnosti, potrebno jim je le prisluhniti.

Program

Udeležba na predstavitvi je brezplačna. Število mest je omejeno.

Prijave: V kolikor ste zainteresirani vas prosijo, da se na predstavitev prijavite najkasneje do torka, 31.1.2012, do 12.00 ure. Prijavnico lahko pošljete po faxu: (05) 663 75 81, e-pošti: info@rrc-kp.si, oddate osebno oz. pošljete na naslov: RRC Koper Župančičeva ulica 18, 6000 Koper. V primeru prevelikega interesa bodo imeli prednost podjetniki/ce, ki bodo ustrezali ciljni skupini ter se bodo prvi prijavili.

Dodatne informacije: Za vse dodatne informacije lahko kontaktirate Vlasto Starc, Tel: (05) 66 37 582, E-naslov: vlasta.starc@rrc-kp.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj