Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih

Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih

31. 01. 2012

Objavljeno: Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije, 1.12.2012, www.sklad-kadri.si

Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije je 1. decembra 2011 objavil javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko/študijsko leto 2012/2013.

Namen javnega poziva: Namen poziva je:

  • da se delodajalcem ponudi centralizirano oddajanje potreb po kadrovskih štipendistih in promocijo potreb med dijaki in študenti,
  • da lahko študentje in dijaki najdejo vse razpisane kadrovske štipendije na enem mestu,
  • študentom in dijakom nuditi podporne informacije pri odločanju za smer izobraževanja pred vpisnimi roki,
  • da se sklad seznani s potrebami delodajalcev po kadrovskih štipendistih glede na razvojne in kadrovske potrebe delodajalcev za namen priprave in objave javnega razpisa sofinanciranja kadrovskih štipendij delodajalcem.

Prijavo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko oziroma študijsko leto 2012/2013 naj oddajo tisti delodajalci, ki bodo za izbrane kadrovske štipendiste pri skladu v okviru javnega razpisa uveljavljali sofinanciranje teh kadrovskih štipendij. Sklad priporoča, da prijavo potrebe oddajo tudi tisti delodajalci, ki sofinanciranja ne bodo uveljavljali, vendar želijo javno objavo in promocijo svojih potreb v zbiru kadrovskih štipendij.

Rok in način prijave: Potrebe morajo delodajalci oz. njihov pooblaščeni predstavnik oddati do vključno 24. 2. 2012 na spletni strani sklada: www.sklad-kadri.si tako, da se prijavijo v spletni klub sklada in oddajo potrebe v okviru Izmenjevalnice, kjer so na voljo tudi podrobnejša navodila o načinu oddaje.

Razpisnik: Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije

Dodatne informacije: Dodatne informacije lahko dobite na e-poštnem naslovu: kadrovske@sklad-kadri.si in na telefonski številki: (01) 434 10 80 vsak delovni dan med 9.00 in 12.00 uro, ob sredah tudi med 14.00 in 16.00 uro.

Več: Več o pozivu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj