Teden inovativnosti

Teden inovativnosti

13. 12. 2011

Datum: med 12. in 15. decembrom 2011

Kraj: Fakulteta za elektrotehniko Ljubljana

Študentska organizacija Fakultete za elektrotehniko organizira »Teden inovativnosti«, ki se bo odvijal v tednu med 12. in 15. decembrom 2011 na Fakulteti za elektrotehniko Ljubljana. Preko dnevnih dogodkov »Od ideje do izdelka«, »Start up podjetja«, »Prodor na trg in venture kapital« in preko okrogle mize »Inovativna Slovenija« želijo študente vzpodbuditi k inovativnemu, kreativnemu ter podjetniškemu razmišljanju, poleg tega pa jim predstaviti možnosti in priložnosti, ki se jim odprejo s tovrstnim razmišljanjem.

Svoje izkušnje bodo udeležencem zaupali predstavniki Tehnoloških parkov, inkubatorjev, uspešnih in prodornih podjetij ter študenti, ki se na svoji poti k uspehu še spopadajo z različnimi ovirami.

Udeležba na dogodkih v okviru Tedna inovativnosti je brezplačna. Predvsem so vabljeni vsi študenti tehničnih in naravoslovnih fakultet.

Vzporedno z začetkom Tedna inovativnosti bo zaživel spletni portal inovativnost.stromar.si z namenom propagande večje angažiranosti pri gradnji lastne prihodnosti in usmeritve k pomoči pri prvih korakih razvoja ideje v izdelek.

Dodatne informacije:  Več informacij najdete na spletnem naslovu: http://inovativnost.stromar.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj