Vabilo mentorjem na brezplačni spletni informativni dan z usposabljanjem

Vabilo mentorjem na brezplačni spletni informativni dan z usposabljanjem

02. 06. 2020

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 5. junij 2020, od 9. do 13. ure 

Kraj: na spletu 

Z namenom čim bolj učinkovite izvedbe javnega poziva »JP MLADI 2020/2021«, ki poteka v okviru programa Spodbujanje podjetništva med mladimi, vas Javna agencija SPIRIT SLOVENIJA vabi na spletni informativni dan z usposabljanjem po programu »Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti«.

Spletni informativni dan, ki je brezplačen in namenjen prvenstveno šolskim mentorjem osnovnih in srednjih šol, bo potekal v petek, 5. junija 2020 in bo vključeval tudi predstavitev dobrih praks šol, ki so se v prejšnjih letih prijavljale na javni poziv.

Čas trajanja spletnega informativnega dne je predvidoma od 9. do 13. ure.

Vsebina informativnega dne:

  1. osnovna predstavitev metod, po katerih se izvajajo naslednje aktivnosti: »Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti«, »d-school«, »Lean startup«ter poslovni model »Canvas« (2h),
  2. predstavitev dobre prakse šol, ki so se v prejšnjih letih prijavile na poziv (1h 30 min),
  3. vprašanja udeležencev programa (30 min).

Izvajalec usposabljanja je dr. Blaž Zupan, ki je zaposlen kot docent na katedri za podjetništvo na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Sodeluje pri številnih predmetih s področja podjetništva, še posebej je specializiran za razvoj novih idej, produktov in storitev. Poleg pedagoškega in raziskovalnega dela je hkrati ustanovitelj in solastnik več podjetij v Sloveniji in tujini, iz nekaterih je tudi uspešno izstopil s prodajo deleža. Deluje tudi na področju svetovanja tako velikim podjetjem kot podjetnikom začetnikom s področja inovativnosti, analiz domačega in mednarodnega trga, poslovnih priložnosti, trženja, financiranja in iskanja novih idej pri razvoju izdelkov in storitev s pomočjo ti. »Design thinking-a« in Lean (vitki) metod. Vodil je preko 200 delavnic in svetovanj učiteljem, podjetnikom in podjetjem.

Prijava: Prijava na spletni informativni dan z usposabljanjem lahko oddate v obrazcu na tej spletni strani (obrazec se nahaja spodaj). Prijava je možna do četrtka, 4. 6. 2020, do 14. ure.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj