Brezplačni spletni seminar - »Moderna pisarna v oblaku - osnova za učinkovito delo in sodelovanje na daljavo«

Brezplačni spletni seminar - »Moderna pisarna v oblaku - osnova za učinkovito delo in sodelovanje na daljavo«

19. 05. 2020

Datum: 21. maj 2020, od 10.0 do 12. ure

Kraj: on-line dogodek na platformi Zoom

Pisarna že zdavnaj ne predstavlja zgolj prostora z mizo, ekranom in kupom papirjev ob strani. Ker postajamo vedno bolj mobilni, se temu prilagaja tudi poslovanje. Z dostopom do interneta kjer koli in kadar koli, smo pridobili tudi možnost komunikacije, sodelovanja in dostopa do dokumentov, kadar to želimo. Vse to pa je potrebno »zapakirati« tudi v produktivnost.

Kako učinkovito sodelovati, komunicirati in urejati dokumente, čeprav ne sedimo za isto mizo? Že uveljavljena rešitev #Teams, ki je marca dosegla 44 milijonov dnevnih uporabnikov po svetu, je namenjena prav temu.

Na spletnem seminarju se boste sprehodili preko aplikacij moderne pisarne v oblaku Microsoft 365 (Office) s poudarkom na orodju za skupinsko delo Microsoft Teams. Dotaknili pa se boste tudi izboljšanja zaščite elektronske pošte pred lažnim predstavljanjem s pomočjo Vade Secure rešitev in možnosti varnostnega kopiranja podatkov z Veeam.

Z udeležbo na dogodku boste spoznali:

  • Kaj je moderna pisarna v oblaku?
  • S kakšnimi izzivi se soočajo podjetja na področju komunikacije in sodelovanja?
  • Kako pri komunikaciji in sodelovanju pomagajo orodja Microsoft 365?
  • Kako lahko z Vade Secure rešitvami dodatno zaščitimo elektronsko pošto?
  • Varnostno kopiranje dokumentov z Veeam Backup. 

Program dogodka:

10:00 - 12:00

MPIK Webinar: Moderna pisarna v oblaku - osnova za učinkovito delo in sodelovanje na daljavo

Več 

Izvajalci dogodka: Nejc Založnik in Miha Zajc, podjetje GOV-IS d.o.o.

  • Podjetje GOV-IS d.o.o. je specializirano za hitre in učinkovite rešitve na področju informacijskih tehnologij. Njihova specializacija zajema predvsem informacijsko varnost, virtualizacijo, arhiviranje podatkov ter strežniško in mrežno arhitekturo.
  • So moderen IT sistemski integrator s sedežem podjetja v MPIK Slovenj Gradec ter podružnico v Velenju. V regiji je GOV-IS d.o.o. vodilno podjetje na področju informacijske varnosti in optimizacije informacijskih tehnologij, na področju Microsofta pa so prepoznani kot kakovosten in zanesljiv ponudnik Microsoft 365 in Azure rešitev, na kar kažejo tudi njihove kompetence.
  • Zavedajo se, da je znanje ključnega pomena. Njihovi zaposleni so strokovnjaki s preko 10 let delovnih izkušenj, znanja pa redno nadgrajujejo z izobraževanji doma in v tujini.

Spletni seminar bo vodil Nejc Založnik, ki je pri GOV-IS d.o.o. zadolžen za marketing in prodajo. Pri odgovorih na tehnična vprašanja se mu bo pridružil Miha Zajc, vodja inženiringa (CIO) in prokurist v podjetju GOV-IS d.o.o.

Dogodek je namenjen:

  • podjetnikom in podjetjem (neglede na velikost in dejavnost, ki jo opravljajo),
  • potencialnim podjetnikom, ki so še v fazi razvoja lastne poslovne ideje.

Udeležba na Zoom aplikaciji je brezplačna.

Prijava: Prijava na on-line platformi Zoom je brezplačna. Število mest je omejeno. Obvezna prijava je do 19. 5. 2020. Navodila v zvezi z dostopom do spletnega seminarja in ostalimi podrobnostmi prejmete dan ali dva pred dogodkom. Prijavite se s spletnim obrazcem.

Dodatne informacije: RRA Koroška d.o.o., Meža 10, Dravograd, Kontaktna oseba: Jure Knez, e-pošta: jure.knez@rra-koroska.si, Tel: 059 085 190.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj