Dnevi podjetništva 2011

Dnevi podjetništva 2011

25. 10. 2011

Datum: od 14. do 16. novembra 2011

Kraj: Konferenčna dvorana Tehnološkega parka Ljubljana (Tehnološki park 19 - stavba B)

Že četrto leto zapored Data d.o.o. in Tehnološki park Ljubljana d.o.o. organizirata Dneve podjetništva. Tudi letos se bo v treh dneh (od 14. do 16. novembra 2011) zvrstilo veliko število raznolikih predavanj in delavnic. Udeležba je za obiskovalce brezplačna. Predavanja bodo potekala v konferenčni dvorani Tehnološkega parka Ljubljana (Tehnološki park 19 - stavba B).

Namen druženja je izmenjati informacije in izkušnje med podjetniki, vsak dan pa bo posvečen drugemu sklopu tem, ki so aktualne za podjetnike. Na dogodku pričakujemo več kot 1000 udeležencev.

Prvi dan bodo obravnavali poslovno okolje podjetja, drugi dan pa bodo namenili marketingu ter inovativnim tehnologijam v podjetju. Sklop predavanj bo namenjen posredovanju ključnih informacij, kako izboljšati poslovanje oziroma lažje vstopiti na trg.

Tretji dan pa je dan za internacionalizacijo oziroma za podjetja v rasti, ki želijo v svoje poslovanje razširiti tudi v tujini, tudi izven meja EU. Aktualne teme za podjetja v rasti so usmerjene v uspešno poslovanje na dinamičnem trgu doma in v svetu ter zaposlovanje tujcev v Sloveniji.

Program in prijavnica

Udeležba je za obiskovalce brezplačna. Prijave sprejemajo do zasedbe mest.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj