Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

18. 10. 2011

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

 

EEN-okt-25

Italijansko podjetje, ki načrtuje in proizvaja dele za traktorje in ostale stroje za zemeljska dela, išče in ponuja sodelovanje pri vzajemni proizvodnji, partnerje za skupno podjetje in morebitne združitve/izmenjavo deležev. Prav tako iščejo partnerje za sklenitev pogodbe za podizvajanje in/ali zunanje izvajanje storitev, posredniške storitve in transportno/logistične storitve. Istočasno so zainteresirani za delno ali celotno prodajo podjetja.

EEN-okt-26

Nemško podjetje, razvijalec in proizvajalec visoko učinkovitih in okolju prijaznih tehnologij za elektrolitsko dezinfekcijo vode, išče partnerje za sodelovanje po vsej Evropi. Podjetje ponuja svoje storitve kot podizvajalec in išče trgovinske posrednike. Če je potrebno, podjetje prav tako želi skleniti dogovor o skupnih vlaganjih skupaj s svojimi bodočimi partnerji.

EEN-okt-27

Inovativno podjetje iz severne Poljske z dolgoletnimi izkušnjami na trgu elektronskih tehtnic, ponuja svoje storitve pri načrtovanju/oblikovanju industrijskih tehtnice in sistemov za tehtanje. Podjetje ima zelo veliko izkušenj pri oblikovanju različnih vrst merilnih lestvic. Podjetje išče partnerja za podizvajalske/outsourcing storitve.

EEN-okt-28

Rusko podjetje, specializirano za proizvodnjo biološke priprave obdelave tal in vode pred oljnim onesnaženjem, nudi vzajemno proizvodnjo in ustanovitev skupnega podjetja.

EEN-okt-29

Rusko podjetje je razvilo in implementiralo elektronski imenik (vodnik) mesta in inštitucij/organizacij (lokacija na zemljevidu, stiki, področje dejavnosti itd.). Imenik je že implementiran v 130 mestih v Rusiji in Odesi (Ukrajina) s franšizno pogodbo. Podjetje ponuja franšizo za odpiranje elektronskega imenika v novih mestih/državah.

EEN-okt-30

Britansko podjetje, specializirano v ponudbi tehnologije za fine polimidne industrijske premaze, išče partnerje za posredniške storitve s področja tiskane elektronike, plastične elektronike, elektro-oblikovanja ali proizvodnje temelječe na napredni precizni tehniki ali partnerje s področja dobave tehnologije premazov za omenjene sektorje, za dolgoročno poslovno sodelovanje. Podjetje se zanima tudi za podizvajalske storitve.

EEN-okt-31

Nemško podjetje specializirano za programsko opremo za transportna podjetja, je razvilo inovativno programsko opremo za upravljanje in telematske rešitve za načrtovanje, izvedbo in obračun železniških prevoznih storitev. Podjetje išče poslovne partnerje, distributerje, prodajne zastopnike za izvoz izdelkov. Zanima se za sklenitev sodelovanja s podjetji iz železniškega sektorja, z logističnimi podjetji in vsemi drugimi, ki imajo sistem distribucije svojih proizvodov, ampak potrebujejo učinkovito upravljanje z njim.

EEN-okt-32

Romunsko podjetje, specializirano za proizvodnjo svežega peciva, išče tuje dobavitelje iz živilske industrije. Romunski MSP želi biti distributer in je zainteresiran za partnerstva s tujimi proizvajalci in/ali dobavitelji: stroji za torte in kavo ter kavo.

EEN-okt-33

Turško podjetje se ukvarja s proizvodnjo in trženjem okolju prijaznih podometnih splakovalnikov. Podjetje išče potencialne partnerje, ki bo zaposlovalo turško podjetje kot podizvajalca za proizvodnjo podometnih splakovalnikov v gradbenih projektih. Možen je tudi podpis poslovnega sporazuma s trgovskimi posredniki, ki bi želeli, da so distributerji/agenti/predstavniki turškega podjetja za trženje okolju prijaznih podometnih splakovalnikov v svojih regijah.

EEN-okt-34

Podjetje išče organizatorje potovanj specializirane za 'outgoing tourism', ki jih zanima Balkan - kulturne/zgodovinske ture, Spa turizem in rekreacija, prosti čas in ekstremne ture. Podjetje je manj zainteresirano za odhodni turizem iz Bolgarije, vendar so vedno odprti za nove ponudbe in ideje.

EEN-okt-35

Podjetje iz Velike Britanije, ki izdeluje opremo za celjenje ran, zdravljenje ortopedskih in športnih poškodb ter lepotnih tretmajev (na primer za odstranjevanje celulita), išče distributerje za svojo paleto izdelkov v drugih evropskih državah, pa tudi na Kitajskem in Afriki.

EEN-okt-36

Madžarsko podjetje, specializirano za proizvodnjo karotenoidov iz kmetijskih stranskih proizvodov, išče trgovinske posrednike, distributerje v Evropi.

EEN-okt-37

Poljsko podjetje, ki se ukvarjaj s kovinskimi deli (lahke kovine/jeklene konstrukcije), išče ustrezno, zanesljive podizvajalske ali proizvodne partnerje. Podjetje prav tako išče podjetja, ki želijo začeti trgovinsko sodelovanje (podjetje se zanima za distribucijo tujih izdelkov na poljskem trgu).

EEN-okt-38

Podjetje v Združenem kraljestvu, specializirano za enostavno uporabo, učinkovito in stroškovno učinkovito e-učenje, tečaje na področjih skladnosti, vključno z zdravjem in varnostjo ter higieno živil, za podjetja in posameznike, želi razširiti svoje storitve v Evropi. Zanima s za trgovsko posredniške storitve.

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Alenka Prelec

Tel: 01 / 583 08 37

E-mail: een@ozs.si in alenka.prelec@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Špela Seljak

Tel: 05 / 663 77 39

E-mail: spela.seljak@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj