Brezplačna delavnica - »Načrtovanje okolju primernejših proizvodov«

Brezplačna delavnica - »Načrtovanje okolju primernejših proizvodov«

14. 06. 2011

Datum: 23. junij 2011, ob 10.00 uri

Kraj: v prostorih Mariborske razvojne agencije (Pobreška cesta 20, Maribor)

Mariborska razvojna agencija – Enterprise Europe Network Maribor organizira v okviru EU projekta ESMI v četrtek, 23. junija 2011, ob 10.00 uri v prostorih Mariborske razvojne agencije (Pobreška cesta 20, Maribor) brezplačno delavnico za podjetja na temo: »Načrtovanje okolju primernejših proizvodov«.

Ekološko načrtovanje izdelkov (ekodizajn) pomeni sistematično upoštevanje okoljskih zahtev pri razvoju proizvodov na način, da se njihova okoljska sprejemljivost poveča v celotnem življenjskem ciklu vse od pridobivanja surovin do ravnanja z odpadki po uporabi. Takšna optimizacija ni le v prid varovanja okolja, ampak omogoča zniževanje stroškov.

Predaval bo prof. dr. Gregor Radonjič , Univerza v Mariboru, Ekonomsko-poslovna fakulteta, Katedra za tehnologijo.

Delavnica je namenjena menedžerjem podjetij (proizvajalcem, dobaviteljem, uvoznikom), razvojnikom, oblikovalcem, proizvodnim inženirjem, odgovornim za okolje in kakovost, okoljevarstvenikom in zakonodajalcem.

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Rok za prijavo je 16.6.2011. Prijave sprejemajo na elektronski naslov: een@mra.si oz. na telefonski številki: (02) 333-13-24 (ga. Natalija Bogdan) ali (02) 333-13-07 (ga. Jolanda Damiš).

Dodatne informacije: Več informacij najdete na spletnem naslovu: http://een.mra.si/index.php?lang=sl.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj