Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

10. 05. 2011

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-maj-01

Armensko podjetje proizvaja plastične cevi in ostale izdelke iz plastičnih mas, izdelujejo proizvodne linije za izdelavo plastičnih cevi, proizvajajo stroje za termoplastiko. Podjetje išče trgovske posrednike in išče partnerje za skupno ustanovitev podjetja.

EEN-maj-02

Rusko podjetje je specializirano za razvoj programske opreme ima opremo in tehnologijo za glasovno snemanje, za izločanje šumov, delajo avdio forenzične preiskave in analize, transkripcijske sisteme imajo opremo za glasovno identifikacijo. Iščejo trgovske posrednike.

EEN-maj-03

Rusko podjetje je specializirano za govorno tehnologijo in programsko opremo. Išče partnerje za prodajo.

EEN-maj-04

Armenske družba proizvaja opečne strešnike. Išče trgovske posrednike.

EEN-maj-05

Rusko gradbeno podjetje je specializirano za celoten obseg gradbenih del. Išče partnerje v tujini, ki želijo širiti svojo dejavnost v Rusiji. Družba nudi podizvajalska dela v regiji Volgogard.

EEN-maj-06

Ruska družba, ki ima (skladišča za žito) je specializirano za sušenje, skladiščenje in predelavo zrnja. Proizvaja moko, krmne mešanice in ajdo. Ima proizvodnjo pekarskih izdelkov. Zanima se za skupno podjetje in išče dobavitelje zrna, zrna za sušenja in išče dobavitelje opreme za predelavo.

EEN-maj-07

Ruski proizvajalec prigrizkov, čipsa, sončničnih semen išče trgovinske posrednike, specializirane za prodajo na drobno, ali za internetno poslovanje ali za trgovino preko prodajnih aparatov.

EEN-maj-08

Rusko podjetje se ukvarja s prodajo ultra specialnih tekočih premazih za toplotno izolacijo, ima premaze za anti-grafiti in ima sredstva za odmrzovanje in imajo sredstva za hitro montaža okvirjev jeklenih zgradb. Iščejo trgovske posrednike in nudi storitve trgovskega posrednika in iščejo partnerja za skupno podjetje za evropske proizvode, ki so plod najnovejših tehnologij za uporabo v gradbeništvu.

EEN-maj-09

Ruska prevajalska agencija je ena izmed vodilnih podjetij na trgu prevajalskih storitev, ponuja podizvajalske storitve.

EEN-maj-10

Rusko podjetje je specializirano za oblikovanje spletnih projektov, web-modeli, podatkovnih baz, programske opreme, identifikacije, design za tisk. Iščejo stranke in ponujajo vzajemno proizvodnjo.

EEN-maj-11

Rusko podjetje, specializirano za proizvodnjo pohištva za poslovno in kuhinjsko pohištvo. Iščejo trgovske posrednike in partnerje za skupno podjetje.

EEN-maj-12

Rusko podjetje je specializirano za izdelavo elektro galvanizacijske opreme in čistilnih naprav, ki se uporabljajo v galvanizaciji. Iščejo partnerje za skupno vlaganje. Podjetje ponuja podizvajalske storitve.

EEN-maj-13

Majhno poljsko podjetje je proizvajalec visoko kakovostnega oblazinjenega pohištva. Išče partnerje za mednarodno sodelovanje. Podjetje bi prodalo celotno podjetja ali njegovega del. Iščejo resne vlagatelje. Podjetje se zanima za združitev ali izmenjavo delnic. Podjetje nudi vzajemno proizvodnjo in se ponuja kot podizvajalec za drugega pohištva.

EEN-maj-14

Rusko podjetje je specializirano za izvedbo kovinskih prevlek za preprečevanje požarov. Izdelujejo ognjevarna vrata in ognjevarna avtomatska vrata. Podjetje išče podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo ognjevarnih proizvodov, kot so kovinska vrata.

EEN-maj-15

Rusko podjetje je specializirano za proizvodnjo in prodajo medicinske opreme za opravljanje minimalne invazivne kirurgije. Išče prodajne zastopnike.

EEN-maj-16

Rusko podjetje je specializirano za razvoj in širjenje visoke tehnologije, dostopnih sredstev, integriranih tehnologij za zagotavljanje visoke kakovosti življenja in zdravja ljudi. Iščejo partnerje za razvoj medicinske tehnologije. In partnerje za skupna vlaganja.

EEN-maj-17

Rusko podjetje je dejavno v proizvodnji parafina in emulzije. Podjetje išče proizvajalce parafina in ponuja trgovske posredniške storitve.

EEN-maj-18

Francoska livarna je specializirano za proizvodnjo kovinskih delov. Izdelujejo kovinske izdelke za: ogrevanje, kaminski vložke za peči, kuhinjske pripomočke, zunanje pohištvo, hidravlične dele in motorje. Iščejo podizvajalce in iščejo trgovinske posrednike po vsej Evropi.

EEN-maj-19

Rusko podjetje se ukvarjajo s proizvodnjo moke, išče trgovskega posrednika.

EEN-maj-20

Podjetje iz Litve, specializirano za veleprodajo gumijastih škornjev, išče trgovske posrednike.

EEN-maj-21

Rusko podjetje, specializirano za razvoj in proizvodnjo vakuumskih odklopnikov vezja in vakuumskih odklopnikov na osnovi električnih naprav. Išče partnerje za ustanovitev skupnega podjetja.

EEN-maj-22

Rusko podjetje se ukvarja s poklicnim usmerjanjem in z  razvojem intelektualne programske opreme za otroke in odrasle. Nudi trgovske posredniške storitve.

EEN-maj-23

Rusko podjetje proizvaja hidravlično opremo in orodja, išče prodajne zastopnike.

EEN-maj-24

Rusko podjetje, ki se ukvarja z logistiko nudi prevozne storitve. Nudijo sodelovanje podjetjem, ki načrtujejo, da razvoj svojega izvoza v Rusijo. Iščejo podjetja, ki imajo potrebe po prevoznih storitev.

EEN-maj-25

Irsko podjetje išče trgovskega posrednika za dobavo ali proizvodnjo mat črne prezentacijske škatle s pokrovom dimenzije (10cm x 7 x 3) ali (15 cmx 7 x 3) ali cevaste škatle za prezentacijo dimenzij (12 cmvisok in premera8 cm).

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Alenka Prelec

Tel: 01 / 583 08 37

E-mail: een@ozs.si in alenka.prelec@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Špela Seljak

Tel: 05 / 663 77 39

E-mail: spela.seljak@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj