Brezplačni seminar - »Mehika - dežela priložnosti tudi za slovenska podjetja«, Ljubljana

Brezplačni seminar - »Mehika - dežela priložnosti tudi za slovenska podjetja«, Ljubljana

05. 11. 2019

Datum: 28. november 2019, od 14.30, do 16.30 ure

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (Dvorana Poslovna oaza / 7. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

Čeprav se o Mehiki kot možni destinaciji za poslovanje slovenskih podjetij sorazmerno malo govori, pa lahko ta država predstavlja tudi dobro izhodišče za vstop in sodelovanje z ZDA, kot tudi z državami Centralne in Južne Amerike. Vrsta prostotrgovinskih sporazumov, ki jih ima Mehika sklenjene z omenjenimi regijami lahko k temu dodatno prispevajo.

Tega se zavedajo tudi nekatera slovenska podjetja, ki so v Mehiki že odprla svoje predstavništva ali celo proizvodne obrate in se tako še bolj vključila v dobavne kanale na drugi strani oceana.

Z željo, da bi predstavili nekatere od možnosti za gospodarsko trgovinsko sodelovanje, investiranje pa tudi izkušnje in morebitne probleme pri poslovanju z Mehiko, Gospodarska zbornica Slovenije, Veleposlaništvo in Konzulat Mehike ter Javna agencija SPIRIT Slovenija vabijo predstavnike slovenskih podjetij na srečanje z Nj. Eks. go. Alicia Buenrostro Massieu, veleposlanico Združenih mehiških držav, ki bo potekalo v četrtek, 28. novembra 2019 na Gospodarski zbornici Slovenije.

Ga. Buenrostro bo v uvodnem delu predstavila splošno in gospodarsko stanje v Mehiki, poslovne priložnosti ter možnosti za tuja vlaganja in ustanavljanje podjetij v Mehiki.

V nadaljevanju srečanja pa bodo udeleženci srečanja lahko predstavili svoje izkušnje in načrte v povezavi s poslovanjem na 122 milijonskem mehiškem trgu.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijavite se lahko do 25. novembra 2019.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj