Investicijska konferenca Investing in Slovenia 2011

Investicijska konferenca Investing in Slovenia 2011

01. 03. 2011

Datum: 12. april 2011

Kraj: London, Velika Britanija

Vabimo zainteresirana slovenska podjetja iz sektorjev visokih tehnologij (IKT, biotehnologije, energetika, okolje), ki načrtujejo razvojne projekte z investicijami v minimalni višini 5 milijonov in iščejo tuje investitorje.

Ministrstvo RS za zunanje zadeve, JAPTI, Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo RS v Londonu v sodelovanju z Developing Markets Associates organiziramo investicijsko konferenco »Investing in Slovenia 2011«, ki bo 12. aprila 2011 v Londonu (sedež EBRD), kjer se bo Slovenija vlagateljem iz Velike Britanije predstavila kot zanimiva investicijska lokacija.

Za sodelovanje je potrebno izpolniti prijavnico z opisi predlaganih projektov za investicije. Posredujete jo v elektronski obliki na e-naslov: simona.rataj@gzs.si.

Prijave: Skrajni rok za prijavo je 21. marec 2011. Zaradi obveznosti so soorganizatorjev po tem roku vaših prijav ne bo več mogoče sprejeti.

Udeležba in možnost predstavitve projekta na konferenci podlega potrditvi organizatorjev, o čemer boste obveščeni sproti oz. najkasneje do 28. marca 2011.

Pred investicijsko konferenco lahko, skladno z interesom udeležencev, organiziramo pripravljalni seminar – delavnico »učinkovito predstavljanje investicijskih projektov«.

Podjetja, ki bodo prejela potrditev udeležbe, sama poskrbijo za letalski prevoz, namestitev in transfere v Veliki Britaniji.

Dodatne informacije: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), Kontaktni osebi: Matej Rogelj, Tel: (01) 58 98 159, E-mail: Matej.Rogelj@gzs.si in Simona Rataj, Tel: (01) 58 98 139, E-mail: Simona.Rataj@gzs.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj