Skupinski sejemski nastop na sejmu ZEPS

Skupinski sejemski nastop na sejmu ZEPS

15. 02. 2011

Datum: 4. – 9. oktober 2011

Kraj: Zenica, Bosna in Hercegovina

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu ZEPS, ki bo potekal od 4. do 9. oktobra 2011 v Zenici, Bosna in Hercegovina. Sejem ZEPS je največji poslovno sejemski dogodek v Bosni in Hercegovini. V letu 2010 se je na sejmu predstavilo več kot 500 razstavljavcev iz 31-ih držav, sejem je obiskalo več kot 62.000 obiskovalcev.

Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področij kovinske industrije, strojegradnje, gradbeništva, rudarstva, lesne industrije, informatike, farmacije in medicinske opreme, tekstila in usnja, grafične in tiskarske industrije, logistike in transporta, inovacij in novih tehnologij.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: http://www.zeps.com/.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu ZEPS, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 25.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec pošljite najkasneje do petka, 1. julija 2011.

Dodatne informacije:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj