Skupinski sejemski nastop na sejmu EXPOKOS

Skupinski sejemski nastop na sejmu EXPOKOS

09. 02. 2011

Datum: 18.- 21. maj 2011

Kraj: Priština, Kosovo

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu EXPOKOS, ki bo potekal od 18. do 21. maja 2011 v Prištini na Kosovem. Sejem EXPOKOS je s strani obiskovalcev in razstavljevcev prepoznan kot največji dogodek s področja gradbeništva in obnovljivih virov energije na Kosovem. V letu 2010 se je na sejmu predstavilo več kot 350 razstavljavcev iz 17-ih držav, sejem je obiskalo več kot 54.000 obiskovalcev.

Na sejmu se predstavljajo izdelki, tehnologije in storitve s področij gradbeništva, tehničnih izdelkov, konstrukcij, lesnopredelovalne in kovinske industrije ter obnovljivih virov energije.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: http://www.kosovafair.com/.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu EXPOKOS, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 15.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec pošljite najkasneje do petka, 11. marca 2011.

Dodatne informacije:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj