Brezplačni dogodek - »Kako izpeljati kratko, a učinkovito predstavitev« - 1. del, Ljubljana

Brezplačni dogodek - »Kako izpeljati kratko, a učinkovito predstavitev« - 1. del, Ljubljana

03. 09. 2019

Datum: 11. september 2019, od 13.00 do 15.30 ure

Kraj: Ljubljanski univerzitetni inkubator

Nastopanje pred občinstvom ni opravilo v katerem uživajo vsi. Ko so vse oči uprte v vas, v prostoru pa vlada smrtna tišina, skupaj s pričakovanji poslušalcev, narašča tudi trema, kako boste nastop izpeljali.

Vas čaka pomembna predstavitev? Nastopanje pred občinstvom pa je vaš največji strah? Pripravljate svoj nastop za natečaj, potencialnega investitorja?

Za dober nastop je pomembna temeljita priprava, ki je lahko odlična podlaga za odločno in strnjeno predstavitev.

Izvedli bodo praktično delavnico priprave na pitch s povratno informacijo za izboljšanje vaše kratke predstavitve.

Udeležence prosijo, da pripravijo 3 minutno predstavitev, ki jo bodo predstavili pred vsemi udeleženci. Na delavnici bodo vsi vključeni svoj pitch dodelali, po potrebi spremenili in pripravili pitch, ki bo navdušil! Po delavnici boste suvereno, kratko in jedrnato predstavljali svojo idejo.

Delavnica je primarno namenjena pripravi na pitching na mednarodnem natečaju Falling Walls Lab, ki mora biti dolg 3 minute in to v angleščini. Vabljeni vsi, ki se pripravljate na omenjen natečaj ali na katerega drugega.

Delavnica je namenjena dijakom, študentom in ostali mladim s podjetniško žilico, ki udeležencem nudi temeljna znanja javnega nastopanja in predstavitve ideje. Ter vsem, ki so se prijavili na mednarodni natečaj Falling Walls Lab Ljubljana 2019.

Z vami bo Nina Dušić Hren - ustanoviteljica podjetja Dober stik. Predavateljica je po izobrazbi psihologinja, sicer pa specialistka za javne nastope in tečaje javnega nastopanja - trenerka govornikov za TEDx dogodke in povezovalka TEDxVelenje, NLP praktik in certificirana kompetentna govorka Toastmasters International. Nina meni, da so, ne glede na področje dela, veščine komunikacije in nastopanja tiste, ki pomagajo idejam, da vzcvetijo.

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno.

Delavnica se nadaljuje še 18. septembra 2019.

Dodatne informacije in prijave 

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. (www.eu-skladi.si)

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj