Skupinski sejemski nastop na sejmu TEHNIKA

Skupinski sejemski nastop na sejmu TEHNIKA

25. 01. 2011

Datum: 9. - 13. maj 2011

Kraj: Beograd, Srbija

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na 55. mednarodnem sejmu TEHNIKA, ki bo potekal od 9. do 13. maja 2011 v Beogradu, Srbija. Sejem TEHNIKA je najpomembnejši gospodarski in tehnološki poslovni dogodek v Srbiji in JV Evropi. V letu 2010 se je na sejmu predstavilo več kot 850 razstavljavcev iz 23-ih držav, sejem je obiskalo 26.000 obiskovalcev.

Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področij elektroenergetike, elektronike, razsvetljave, telekomunikacij, opreme za ogrevanje in hlajenje, klimatizacije, procesne tehnike, varjenja, računalništva, logistike in transporta, inovacij in novih tehnologij.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: http://www.sajam.co.rs/.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu TEHNIKA, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 25.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec pošljite najkasneje do petka, 11. marca 2011.

Dodatne informacije:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj