Skupinski sejemski nastop na sejmu DENTAL – EXPO

Skupinski sejemski nastop na sejmu DENTAL – EXPO

25. 01. 2011

Datum: 26. - 29. september 2011

Kraj: Moskva, Ruska federacija

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu DENTAL-EXPO, ki bo potekal od 26. do 29. septembra 2011 v Moskvi, Ruska federacija. V letu 2010 se je na sejmu predstavilo 447 razstavljavcev iz 37 držav, sejem je obiskalo 23.000 obiskovalcev.

Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področij dentalnih implantov, dentalnih laboratorijev, ortopedije, radilologije, endodontike, ortodontike, higijene, kozmetične dentologije, pediatrične dentologije, laserjev, terapije, CAD/CAM, upravljanja.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: http://www.dental-expo.com/.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu DENTAL-EXPO, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 40.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec pošljite najkasneje do petka, 25. februarja 2011.

Dodatne informacije:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj