Brezplačna delavnica - »Predstavitev javnih razpisov, državnih vzpodbud in drugih državnih podpornih ukrepov v letu 2011«

Brezplačna delavnica - »Predstavitev javnih razpisov, državnih vzpodbud in drugih državnih podpornih ukrepov v letu 2011«

11. 01. 2011

Datum: 12. januar 2011, ob 18.00 uri

Kaj: stara obnovljena šola v Temnici

RRA Severne Primorske d.o.o. skupaj z Javno agencijo RS za podjetništvo in tuje investicije organizira brezplačno delavnico na temo: »Predstavitev javnih razpisov, državnih vzpodbud in drugih državnih podpornih ukrepov v letu 2011«. Delavnica bo potekala v sredo, 12. januarja 2011, ob 18.00 uri v stari obnovljeni šoli v Temnici.

Program delavnice:

  • Predstavitev pričakovanih razpisov v letu 2011 za sofinanciranje razvojnih projektov fizičnih in pravnih oseb.
  • Predstavitev pričakovanega javnega razpisa neposrednih posojil javnega sklada malega gospodarstva Goriške in razpisa Mestne Občine Nova Gorica za sofinanciranje začetnih investicij in promocijskih aktivnosti z možnostjo pridobitve nepovratnih sredstev.
  • Predstavitev pričakovanih javnih razpisov Zavoda republike Slovenije za zaposlovanje.
  • Predstavitev pričakovanih javnih razpisov ekološkega sklada.
  • Predstavitev pričakovanega javnega razpisa Primorskega tehnološkega parka.
  • Delovanje vstopne točke VEM, ciljne skupine v letu 2011, predvidene aktivnosti v letu 2011.
  • Vprašanja in odgovori.

Delavnica je namenjena: kmetom, občanom, potencialnim podjetnikom, delujočim podjetjem 0-3 leta starosti in podjetjem, ki so starejša od 3 let.

Udeležba na delavnici je brezplačna!

Prijave: Vaša predhodna vprašanja in potrditev prihoda na delavnico so dobrodošla in jih naslovite na e-naslov: Bruno.Mihelj@rra-sp.si, Amelija.Skomina@rra-sp.si ali po telefonu: 051 382 266, 051 313 883.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj