Brezplačna delavnica - »Osnove agilnih metod dela«, Ljubljana

Brezplačna delavnica - »Osnove agilnih metod dela«, Ljubljana

23. 04. 2019

Datum: 24. april 2019, od 13.00 do 16.30 ure

Kraj: Ljubljanski univerzitetni inkubator

Delavnica osnovne agilnosti je namenjena pregledu osnov agilnih metod dela. Omogoča, da se seznanite z agilnimi pristopi in načeli, spoznate metodologije dela in spoznate razvijanje prave miselnosti. Udeleženci spoznajo, da te vrste delovnih metod niso le sklop smernic in pravil. Koncept agilnosti je premik miselnosti, ki nam pomaga, da se hitro prilagajamo spremembam delovnega okolja, naprednih tehnologij in globalizacije.

Cilji:

  • Razumevanje agilnih metod dela;
  • Razumevanje in zavedanje, da se okoli nas dogajajo spremembe;
  • Razumeti kompleksne situacije;
  • Razumeti razliko med klasičnim pristopom in klasičnim metodami dela in agilnimi metodami dela;
  • Predstaviti in razumeti agilne metode dela - SCRUM, KANBAN, RETROSPEKTIVA (kaj so, kaj omogočajo, kako jih vpeljemo), s poudarkom na prispevku vseh sodelujočih v posameznem projektu, izmenjavi informacij, motiviranosti;
  • Razumeti razliko med “fixed” in “growth mindset

Predavatelj mag. Enej Gradišek dela v podjetju CorpoHub  kot Acceleration Manager in skrbi za pospeševanje poslovnih modelov, strategij, procesov in transformacij v organizacijah. Podjetjem,  in startup ekipam pomaga, da delajo prave stvari na pravi način in jim pomaga pospešiti njihov poslovni razvoj. Pri delu kombinira design thinking in lean startup ter agilne metode dela.

Predavanje je namenjeno vsem podjetnikom in zaposlenim, ki želijo  spremeniti svoj način dela, biti čim bolj efektivni in uspešni.

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. (www.eu-skladi.si)

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj