Brezplačen dogodek - »5. Slovenski forum inovacij«

Brezplačen dogodek - »5. Slovenski forum inovacij«

30. 11. 2010

Datum: 2. in 3. december 2010

Kraj: Gospodarsko razstavišče v Ljubljani

Izkoristite brezplačna svetovanja na 5. Forumu inovacij

V okviru 5. Slovenskega foruma inovacij, ki bo potekal 2. in 3. decembra 2010 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, bodo potekale delavnice, predavanja in okrogle mize namenjene podjetnim in inovativnim posameznikom ter vsem, ki jih to področje zanima.

Program

V sklopu 5. Slovenskega foruma inovacij bo potekalo tudi tehnološko in poslovno stičišče, kjer vam bodo svetovalci z različnih področij omogočili strokovno tehnično-tehnološko svetovanje po principu "ena na ena". Svetovanje je brezplačno. Potrebna je prijava.

Strokovnjaki so iz področij avtomobilske industrije, ekologije, elektroindustrije, elektronike, avtomatizacije, energetike, informatike, telekomunikacij, računalništva, strojništva, lesne in pohištvene industrije, oblikovanja, plastičnih mas in predelovalne industrije.

Seznam strokovnjakov najdete tukaj. Na tej povezavi si lahko ogledate profile svetovalcev-strokovnjakov ter se prijavite na individualne sestanke z njimi.

Prijava v stičišča je možna do vključno 30. novembra 2010 oz. do zasedenosti prostih terminov in poteka preko portala Forum inovacij, za prijavo pa morate biti registrirani.

Omogočen je PROST VSTOP za vse obiskovalce.

Dodatne informacije: Več informacij najdete na spletnem naslovu: http://www.foruminovacij.si/ oziroma nas lahko kontaktirate na e-naslov: sfi@japti.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj