Srečanje z italijanskimi agenti v okviru dogodka Forum Agenti Regionali (Treviso, Italija)

Srečanje z italijanskimi agenti v okviru dogodka Forum Agenti Regionali (Treviso, Italija)

05. 03. 2019

Datum: 19. april 2019

Kraj: Treviso, Italija

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira srečanje z italijanskimi agenti v okviru dogodka Forum Agenti Regionali, ki bo potekalo 19. aprila 2019 v Trevisu (Italija), v prostorih hotela Maggior Consiglio, Strada Terraglio 140, 31100 Treviso.

Enodnevni dogodek Forum agenti Regionali je namenjen tako domačim (italijanskim) kot tudi tujim podjetjem pri iskanju agentov in zastopnikov za italijanski trg, ter vzpostavljanju neposrednih kontaktov med ponudniki izdelkov in storitev, ki iščejo zastopnike in agente za vstop na Italijanski trg. Za vsa slovenska podjetja bodo b2b sestanki z agenti organizirani in bodo potekali po v naprej pripravljenih urnikih. Glede na pričakovanja italijanskih organizatorjev bo vsako slovensko podjetje imelo do 9 sestankov z agenti in zastopniki.

Vsako prijavljeno podjetje bo imelo svoj prostor za individualne sestanke ter razstavljanje manjših izdelkov in predstavitvenih materialov.

Večino stroškov udeležbe in organizacije b2b sestankov z agenti krije SPIRIT Slovenija. Posamezno podjetje, ki se bo dogodka udeležilo krije le del stroškov, in sicer 150 EUR (v to ceno je všteta tudi 1 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi). Udeleženci Forum agente Regionali boste račun za udeležbo prejeli direktno s strani organizatorja Agent 123. Prevoz si organizira vsak sam.

Prijava: Ker je število udeležencev v delegaciji omejeno, vas prosimo, da svoj interes za udeležbo potrdite čim prej in sicer preko spletne prijavnice, v kateri označite "Treviso Forum Agenti Veneto 19 April 2019". Zadnji rok za prijavo je 29. marec 2019.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: Tina Lukan, Tel: (01) 5309-826, e-naslov: tina.lukan@spiritslovenia.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj