OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Uporaba digitalnega marketinga za uspešno mednarodno prodajo«, Ljubljana

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Uporaba digitalnega marketinga za uspešno mednarodno prodajo«, Ljubljana

03. 01. 2019

Datum: 22. januar 2019, s pričetkom ob 9. uri

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (Poslovna oaza / 7.nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

GZS SPOT Osrednjeslovenske regije organizira brezplačno delavnico z naslovom: »Uporaba digitalnega marketinga za uspešno mednarodno prodajo«, ki bo potekala v torek, 22. januarja 2019, s pričetkom ob 9. uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (Poslovna oaza / 7.nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.

Vabijo vas na dvodnevno delavnico (z možnostjo udeležbe na posamičnem delu) delavnico , ki jo bo vodil Dragan Simenunović.

  • Ste kljub povečanju prihodkov v času velike gospodarske rasti ugotovili, da niste zadovoljni z dobičkonosnostjo vaše prodaje?
  • Imate v vašem portfelju poslov prevelik delež tistih, ki vam prinašajo premalo dodane vrednosti?
  • Poslujete le z obstoječimi kupci, ki pogostokrat zahtevajo, da znižate cene vaših produktov?

Namen dvodnevne delavnice je opredelitev konkretnih razlogov in iskanje dejanskih rešitev za navedene izzive za vaše podjetje, ki deluje v mednarodni domeni B2B.

Udeleženci delavnice boste pridobili znanja, veščine in konkretna orodja za strokoven in samozavesten nastop na mednarodnem B2B trgu. Povečalo se vam bo zavedanje o tem, da je uporaba kupcu prilagojenega prodajnega procesa ena ključnih konkurenčnih prednosti slehernega podjetja, ki deluje v mednarodni domeni B2B, opredeljeni pa bodo tudi ostali faktorji uspeha na mednarodnem B2B trgu.

Predavatelja vas bosta preko teoretične podlage vodila do preizkušanja in uporabe pridobljenega znanja, vključno z izmenjavo dobrih praks in izkušenj med udeleženci, po izteku glavnega dela obeh delavnic pa bo v okviru razpoložljivega časa priložnost tudi za individualni razgovor s predavateljema.

Udeleženci boste sami določili posamezne ključne prodajne aktivnosti, ki so odločilnega pomena za vaš  prodajni uspeh ter pridobili zamisli kako nadgraditi dnevne prodajne aktivnosti s ciljem povečanja prodaje in njene dobičkonosnosti, seznanjeni pa boste tudi z glavnimi prodajnimi znanji in veščinami, ki odgovorijo na vprašanje, na kakšen način je treba izvajati prodajne aktivnosti.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Prijave sprejemajo najkasneje do petka, 18. januarja 2019, do 14. ure oziroma do zasedbe mest.

Določen je že datum drugega vsebinskega dela pod naslovom: Samostojno generiranje dobičkonosnih B2B poslov. Ker gre za vsebinsko celoto, priporočajo udeležbo na obeh delavnicah (ob čemer se je potrebno prijaviti ločeno za vsako posebej).

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj