ITALIJA: Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu TUTTOFOOD (Milano, Italija)

ITALIJA: Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu TUTTOFOOD (Milano, Italija)

04. 12. 2018

Datum: od 6. do 9. maja 2019

Kraj: Milano, Italija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu TUTTOFOOD, ki bo potekal od 6. do 9. maja 2019 v Milanu, Italija.

Sejem TUTTOFOOD se odvija vsaki dve leti. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo več kot 2.800 razstavljavcev iz 40 držav, obiskalo pa ga je več kot 80.000 obiskovalcev iz 141 držav.

Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov s področja prehrambene industrije. Produktne skupine izdelkov so: TuttoFrozen, TuttoPasta, TuttoDairy, TuttoBakery, TuttoMeat, TuttoGreen, TuttoSweet, TuttoDeli, TuttoSeafood, TuttoGrocery, Tutto Drink, TuttoOil.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu TUTTOFOOD zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu TUTTOFOOD bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v predvideni višini 35.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

Prijave: Spletne prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do četrtka, 20. decembra 2018.

Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana, Tel: (01) 53 09 828, e-naslov: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Več informacij o skupinskih predstavitvah slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj