NIZOZEMSKA: Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE (Amsterdam, Nizozemska)

NIZOZEMSKA: Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE (Amsterdam, Nizozemska)

04. 12. 2018

Datum: od 19. do 21. novembra 2019

Kraj: Amsterdam, Nizozemska

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije - SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu METSTRADE, ki bo potekal od 19. do 21. novembra 2019 v Amsterdamu, Nizozemska.

V letu 2018 se je na sejmu predstavilo 1.594 razstavljavcev, obiskalo pa ga je več kot 16.000 poslovnih obiskovalcev.

Sejem METSTRADE je namenjen predstavitvi izdelkov in opreme s področja navtike. Produktne skupine izdelkov na sejmu so: materiali in oprema za gradnjo plovil, električne komponente in navigacijska oprema, svetila, notranja oprema plovil, pogonski agregati ter elementi in naprave in oprema za njihovo vzdrževanje, oprema za hlajenje in prezračevanje, zaščitna oprema, tekstil, izdelki iz platna in drugih materialov ter sorodna oprema, krmilni sistemi in hidravlika, oprema za marine in ostala navtična oprema.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu METSTRADE zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu METSTRADE bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v predvideni višini 140.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

Prijave: Spletne prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do srede, 19. decembra 2018.

Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana, Tel: (01) 53 09 828, e-naslov: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Več informacij o skupinskih predstavitvah slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj