OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Podjetniške priložnosti & mladi«, Logatec

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Podjetniške priložnosti & mladi«, Logatec

04. 12. 2018

Datum: 11. december 2018, ob 16.30 uri

Kraj: OOZ Logatec, Tržaška cesta 11, Logatec

Podjetniška delavnica in razprava z mladimi inovativnimi podjetniki bo izvedena v okviru vzpostavitve coworking prostora in inkubatorja, ki bo imel sedež na OOZ Logatec in bo sledil osnovnemu cilju - spodbujanju in razvoju podjetništva.

Najprej bodo izvedli delavnico - »Od podjetniške ideje do podjetniške priložnosti«, kjer bodo podjetniki in potencialni podjetniki lahko izvedeli ali je vsaka ideja tudi poslovna priložnost, kako je s poslovnim načrtom ali naj kar takoj začnemo z uresničevanjem ideje ter katera orodja so tista, ki nam pomagajo pri načrtovanju in začetki podjetniške poti.

Delavnico bo vodil redni profesor podjetništva dr. Mitja Ruzzier s Fakultete za management Univerze na Primorskem.

Delavnici bo sledila okrogla miza z mladimi logaškimi podjetniki, ki so svoje inovativne ideje še uspeli uresničiti na svoji poti podjetništva.

Po končani razpravi bo čas tudi za mreženje.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Prijava in dodatne informacije: Prijavite se lahko na e-naslovu: dejan.sraml@ozs.si ali po telefonu na številki: 051 651 538. Na omenjenem e-naslovu in telefonski številki dobite tudi dodatne informacije.

Srečanje se izvaja v okviru projekta Formica Cerkno-Idrija-Logatec, ki ga sofinancirajo Občina Cerkno, Občina Idrija, Občina Logatec, Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj