OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Kako raziskati ali je vaša ideja zanimiva za trg?« - 2. del, Ljubljana

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Kako raziskati ali je vaša ideja zanimiva za trg?« - 2. del, Ljubljana

27. 11. 2018

Datum: 30. november 2018, od 17. do 20. ure

Kraj: Ljubljanski univerzitetni inkubator

S predavateljem Deanom Habušem boste na ponedeljkovem (26. novembra) predavanju osvojili osnove Lean metode (vitko podjetništvo) in dobili domačo nalogo - na osnovi svoje podjetniške ideje, postaviti Bussines Canvas Model - LEAN CANVAS.

Najpomembnejši del vitkega podjetništva je metoda presoje, ali se neka določena poslovna odločitev splača ali ne. Preveritev odločitve podjetniki izvajajo skozi teste, eksperimente in budno spremljanje kazalnikov, ki kažejo na uspešnost ideje. Vitko podjetništvo se ukvarja s preverbo same ideje. In to boste naredili tudi vi za vašo idejo. Idejo boste testirali med ljudmi.

Prisluhnite kako je začel Dean Habuš, ki vam bo iz prve roke povedal, zakaj vaše prepričanje (in mnenje najboljših prijateljev), da je ideja dobra ni dovolj in zakaj to ne pomeni, da jo bo trg dejansko sprejel. Predstavil bo tudi probleme s katerimi se je srečeval in načine, kako jih je reševal.

Predavanje je namenjeno dijakom, študentom in ostali mladim s podjetniško žilico, ki udeležencem nudi temeljna znanja podjetništva.

Dean Habuš bo predstavil svojo podjetniško pot - kako je prišel do ideje, jo testiral na trgu, poiskal optimalno rešitev in le to zopet testiral, dokler ni dobil prave potrditve. Dean ima za sabo že štiri podjetniške zgodbe, dve uspešni in dve, za kateri se rad pošali, da se je iz njih nekaj naučil (neuspešni). Prepričan je, da nisi pravi podjetnik, dokler ne okusiš “neuspeha” in da moraš kot podjetnik v vsaki situaciji ter osebi iskati nekaj pozitivnega.

Pridite in preverite svoj Bussines Model Canvas - LEAN CANVAS!

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj