OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačno usposabljanje za blagovne manipulante in njihove trenerje v trgovinski dejavnosti, Ljubljana

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačno usposabljanje za blagovne manipulante in njihove trenerje v trgovinski dejavnosti, Ljubljana

30. 10. 2018

Datum: 12., 13., 19. in 20. november 2018

Kraj: v prostorih Doma gospodarstva (Viharnica / 3. nad.), Dimičeva 13, Ljubljana (parkirišče za obiskovalce: 1. klet)

Trgovinska zbornica Slovenije v novembru 2018 organizira brezplačno usposabljanje, namenjeno blagovnim manipulantom in njihovim trenerjem v trgovinski dejavnosti, ki bo izvedeno v 4 terminih ter vključuje vsebine s področij splošnih kompetenc za blagovne manipulante, ravnanja z neživilskimi izdelki, ravnanja z živilskimi izdelki in praktične osnove glede ravnanja s posameznimi blagovnimi skupinami.

Usposabljanje je namenjeno predvsem osebam, ki dosegajo raven izobrazbe, nižjo od IV., in ki opravljajo dela blagovnega manipulanta ali pa so iskalci zaposlitve za ta dela v trgovinski dejavnosti. Usposabljanje po programu traja skupaj 24 pedagoških ur v štirih dnevnih terminih. Udeleženci bodo poleg učnih gradiv prejeli tudi priročnik Prenos kompetenc in usposabljanj za blagovne manipulante v trgovinski dejavnosti s prikazom poklicnega in strokovnega izobraževanja v trgovinski dejavnosti.

Poleg navedenih vsebin bo za trenerje blagovnih manipulantov dne 19. 11. 2018 organizirana dodatna vsebina, in sicer s področja osnov pedagogike in andragogike. Dodatna vsebina je namenjena predvsem osebam, ki dosegajo raven izobrazbe, višjo od IV., in ki v podjetjih organizirajo in izvajajo proces dela v organizacijskih enotah ali dajejo navodila za delo.

Program

Kotizacije ni!

Rok za prijavo je do četrtka, 8. 11. 2018.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj