PODRAVSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Timsko delo in učinkovito komuniciranje«, Slovenska Bistrica

PODRAVSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Timsko delo in učinkovito komuniciranje«, Slovenska Bistrica

23. 10. 2018

Datum: 25. oktober 2018, od 9.00 do 15.30 ure

Kraj: Ljudska univerza Slovenska Bistrica, Partizanska cesta 22, Slovenska Bistrica

»KOMPETENTNA SLOVENIJA« v okviru programa Kompetenčni centri za razvoj kadrov 2.0  omogoča brezplačno delavnico z naslovom: »Timsko delo in učinkovito komuniciranje«.

Na delavnici boste spoznali:

  • Vidike teamskega dela in učinkovitega komuniciranja ter vodenja.
  • Svoje vlogo in svoje funkcioniranje v timu skozi pomen zaupanja in nezaupanja v teamu
  • Naučili se boste komunicirati in teamsko sodelovati in tekmovati, spoznati sebe s perspektive primernosti za sodelovanje in dobivajo feedback o tem, kako ste v komuniciranju uspešni in kako vas vidijo drugi.
  • Skozi interaktivno predavanje in delavnico se boste naučili nekaterih značilnosti komuniciranja, reševanja konfliktov, brainstorminga v skupini in skupinskega razmišljanja, delitve vlog, spoznavanja svojih vlog v skupini in lasten način dela v skupini, postavljanja ciljev v skupini in učinkovitega vodenja.
  • Skozi izkustveno delo v različnih nenavadnih nalogah boste spoznali nove resnice o sebi in način, kako priti do uspeha s skupnimi močmi.

Predavatelj: Dr. Matej Tušak - doktoriral je na temo Razvoj motivacijskega sistema v športu. Zaposlen je na Fakulteti za šport in Filozofski fakulteti kjer predava psihologijo in psihologijo športa. Predava tudi na  podiplomskem študiju  Medicinske fakultete, na univerzah v Zagrebu, Splitu, Skopju, Mostarju, Trstu in Celovcu. Vodi najrazličnejše delavnice na temo stresa, spoprijemanja s stresom, motivacije, agresivnosti, osebnostne rasti, teamskega dela, učinkovite komunikacije in mnogih drugih psiholoških fenomenov. Je avtor različnih knjig in preko 300ih znanstvenih člankov, v katerih teoretična znanja združuje s praktičnimi izkušnjami. Najpomembnejše njegove knjige so Psihologija športa, Strategije motiviranja v športu, Psihologija ekipnih športov, Trener, JAZ - Športnik, Človeški viri v SV idr.

Delavnica je brezplačna.

Prijave: Prijave zbirajo na e-naslov: brigita.kruder@lu-sb.si. Število prijav je omejenih.

Dodatne informacije:Ljudska univerza Slovenska Bistrica, Tel: (02) 843 07 30.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj