Podjetniške delavnice v okviru tekmovanja Start:up Slovenija

Podjetniške delavnice v okviru tekmovanja Start:up Slovenija

02. 11. 2010

Vir in informacije: Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI), www.japti.si

V okviru tekmovanja Start:up Slovenija se po slovenskih mestih začenjajo podjetniške delavnice

V vsaki izmed delavnic po Sloveniji bodo imeli udeleženci tudi možnost sodelovanja v programu »Aktiviraj se!!!«. Gre za aktivno sodelovanje s posebnim pristopom, ki ga sestavljajo moduli Vžig, Matching, Pitch in 121 svetovanje. V okviru modula Vžig lahko sodelujoči predstavijo svojo podjetniško idejo, s pomočjo modula Matching lahko podjetja iščejo nove člane svojega tima, modul Pitch je namenjen vsem, ki iščejo investitorje ali strateške partnerje, modul 121 svetovanje pa bo prav prišel vsem, ki bi se radi z govorniki v delavnici na štiri oči pogovorili o konkretnih problemih, s katerimi se soočajo.

Na delavnicah bo predstavljeno tudi brezplačno orodje za poslovno načrtovanje »Orodje:poslovni načrt«, s katerim lahko udeleženci hitro in učinkovito napišejo poslovni načrt.

V vsakem mestu posebej bodo sodelovali tudi lokalni podjetniki, ki bodo spregovorili o podjetništvu, koristnih nasvetih in pasteh samostojnega vodenja posla.

Organizatorji tekmovanja Start:up Slovenija so: Tovarna podjemov, JAPTI, ministrstvo za gospodarstvo, Tehnološki park Ljubljana in Poslovni angeli Slovenije.

Seznam podjetniških delavnic

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj