OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Uporaba digitalnega marketinga za uspešno mednarodno prodajo«, Ljubljana

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Uporaba digitalnega marketinga za uspešno mednarodno prodajo«, Ljubljana

18. 09. 2018

Datum: 2. oktober 2018, od 9. do 15. ure

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (dvorana E / medetaža), Dimičeva 13, Ljubljana

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s partnerji projekta EXPEDIRE (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija - Avstrija) organizira brezplačno delavnico z naslovom: »Uporaba digitalnega marketinga za uspešno mednarodno prodajo«, ki bo potekala v torek, 2. oktobra 2018, s pričetkom ob 9. uri, v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana E / medetaža), Dimičeva 13, Ljubljana.

EXPEDIRE projektna ekipa vas vljudno vabi na dvodnevno delavnico (z možnostjo udeležbe na posamičnem delu), ki jo bosta vodila Dragan Simeunović in Yuliya Korotkova.  

  • Ste kljub povečanju prihodkov v času velike gospodarske rasti ugotovili, da niste zadovoljni z dobičkonosnostjo vaše prodaje?
  • Imate v vašem portfelju poslov prevelik delež tistih, ki vam prinašajo premalo dodane vrednosti?
  • Poslujete le z obstoječimi kupci, ki pogostokrat zahtevajo, da znižate cene vaših produktov?

Namen dvodnevne delavnice je opredelitev konkretnih razlogov in iskanje dejanskih rešitev za navedene izzive za vaše podjetje, ki deluje v mednarodni domeni B2B.

Udeleženci delavnice boste pridobili znanja, veščine in konkretna orodja za strokoven in samozavesten nastop na mednarodnem B2B trgu. Povečalo se vam bo zavedanje o tem, da je uporaba kupcu prilagojenega prodajnega procesa ena ključnih konkurenčnih prednosti slehernega podjetja, ki deluje v mednarodni domeni B2B, opredeljeni pa bodo tudi ostali faktorji uspeha na mednarodnem B2B trgu.

Predavatelja vas bosta preko teoretične podlage vodila do preizkušanja in uporabe pridobljenega znanja, vključno z izmenjavo dobrih praks in izkušenj med udeleženci, po izteku glavnega dela obeh delavnic pa bo v okviru razpoložljivega časa priložnost tudi za individualni razgovor s predavateljema.

Udeleženci boste sami določili posamezne ključne prodajne aktivnosti, ki so odločilnega pomena za vaš  prodajni uspeh ter pridobili zamisli kako nadgraditi dnevne prodajne aktivnosti s ciljem povečanja prodaje in njene dobičkonosnosti, seznanjeni pa boste tudi z glavnimi prodajnimi znanji in veščinami, ki odgovorijo na vprašanje, na kakšen način je treba izvajati prodajne aktivnosti.

Program delavnice

Udeležba je brezplačna.

Na delavnico se lahko prijavite najkasneje do petka, 28. septembra 2018.

Dodatne informacije in prijave

Določen je že datum drugega vsebinskega dela pod naslovom: »Samostojno generiranje dobičkonosnih B2B poslov«, za podrobnosti in prijavo na drugi del kliknite tukaj. Ker gre za vsebinsko celoto, priporočajo udeležbo na obeh delavnicah (ob čemer se je potrebno prijaviti ločeno za vsako posebej).

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj