Mednarodno kooperacijsko srečanje Elmia Subcontractor 2010

Mednarodno kooperacijsko srečanje Elmia Subcontractor 2010

25. 10. 2010

Datum: 10. in 11. november 2010

Kraj: Jönköping, Švedska

Mariborska razvojna agencija v sodelovanju z mednarodnimi partnerji so-organizira mednarodno kooperacijsko srečanje Elmia Subcontractor 2010 v okviru iniciative »b2fair«, ki je namenjeno podjetjem in institucijam dejavnih na področju podizvajalstva v avtomobilski in kovinarski industriji.

Podjetja, ki se ukvarjajo  s proizvodnjo kovinskih izdelkov, strojev in naprav, motornih vozil, prikolic in  polprikolic ter s popravilom in montažo strojev in opreme, bodo imela v dveh dneh dogodka možnost opraviti cca. 20 poslovnih sestankov, v skladu z individualnimi potrebami in željami, ter ciljno spoznati nove potencialne kupce, dobavitelje oziroma druge vrste poslovnih partnerjev.

Kotizacija znaša 200€ (neto) za prvega udeleženca ter za vsakega nadaljnjega 150€ (neto) in vključuje vključitev v spletni katalog udeležencev, plan individualnih sestankov, pogostitev, vstopnico na sejem ter tiskani katalog udeležencev b2fair ELMIA Subcontractor 2010.

Uradni jezik srečanja je angleščina.

Uradna spletna stran: http://www.b2fair.com/.

Dodatne informacije: Mariborska razvojna agencija, Kontaktna oseba: Peter Ekart, Tel: (02) 333-13-02, E-mail: peter.ekart@mra.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj