Predstavitev garancij in mikrokreditov za obmejna in problemska območja Slovenskega podjetniškega sklada, Ravne na Koroškem

Predstavitev garancij in mikrokreditov za obmejna in problemska območja Slovenskega podjetniškega sklada, Ravne na Koroškem

29. 05. 2018

Datum: 31. maj 2018, od 12. do 14. ure

Kraj: SPOT svetovanje KOROŠKA, Čečovje 12a, Ravne na Koroškem

V sklopu delavnice bodo predstavljene finančne spodbude - garancije in mikrokrediti za obmejna in problemska območja, ki jih Slovenski podjetniški sklada ponuja.

Program dogodka:

  • Garancije - garancije Sklada za zavarovanje bančnih kreditov s subvencijo obrestne mere predstavljajo največji delež odobrenih sredstev Sklada. Zavarovanje bančnih kreditov z garancijami SPS-a omogoča MSP-jem hitrejše, lažje, predvsem pa cenejše pridobivanje bančnih kreditov za izvedbo projektov, ki omogočajo konkurenčno uveljavljanje na trgu, izboljšan tržni položaj, izvedbo tehnološko zahtevnejših projektov ter širitev dejavnosti in izboljšanje financiranja obratnih sredstev.
  • Mikrokrediti za obmejna in problemska območja - podjetja, ki so locirana na enem izmed OBMEJNIH problemskih območij imajo letos prvič možnost preko Slovenskega podjetniškega sklada dostopati do zelo ugodnih neposrednih mikrokreditov v višini od 5.000 EUR do 25.000 EUR/podjetje.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijava: Prijavite se lahko do 30. 5. 2018 na e-naslov: spot.koroska@gmail.com (ime in priimek udeleženca, ime podjetja, telefon).

Dodatne informacije: Več informacij dobite na telefonski številki: 064 263 784. Kontaktna oseba: Andreja Tarkuš.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj