Outfit7 Talent Camp, Ljubljana

Outfit7 Talent Camp, Ljubljana

22. 05. 2018

Datum: od 6. do 20. julija 2018

Kraj: v prostorih Ekipa2 d.o.o., Kristalna Palača, Ljubljana

Ekipa 2 d.o.o., hčerinsko podjetje družbe Outfit7 Limited, bo v juliju že četrtič organiziralo Outfit7 Talent Camp. Organizatorji bodo zbirali prijave od 19. aprila do 22. maja 2018.

Outfit7 Talent Camp je dvotedenska poletna delavnica v organizaciji Ekipe2 d.o.o., hčerinskega podjetja družbe Outfit7 Limited. Že četrto leto zapored bo izbrane kandidate od ideje do izdelave mobilne igre vodila ekipa, ki ustvarja svetovne hite, kot so My Talking Tom, Talking Gold Run in Talking Tom Pool.

Na voljo mentorstvo vrhunskih strokovnjakov

Intenzivna poletna delavnica bo potekala od 6. do 20. julija 2018 v prostorih Ekipa2 d.o.o. v Kristalni Palači v Ljubljani. Namenjena je vsem starejšim od 18 let, ki si želijo pridobiti ključna znanja s področja mobilnih tehnologij. Vrhunski strokovnjaki jim bodo kot mentorji v dveh tednih pomagali razviti mobilno igro, od ideje do končnega produkta. Prednost pri izboru bodo imeli kandidati, ki poznajo različne programske jezike, in so jim blizu oblikovanje, ilustracija, animacija ter umetnost.

Število mest na Talent Camp omejeno

Za vse ”gamerje”, ki imajo nore ideje in razmišljajo zunaj ustaljenih okvirjev, je Talent Camp zagotovo odlična priložnost, da osvojijo konkretna znanja s področja mobilnih iger. Število mest je omejeno, izbor finalistov pa bo znan do poletja.

Prijave in dodatne informacije: Prijavite se lahko tukaj, več informacij najdete na Facebook strani Talent Camp.

V zadnjih treh letih se je delavnic udeležilo 42 talentov, ki so razvili sedem iger. Zadovoljni so tudi z odzivom udeležencev iz tujine, katerim so kriti tudi stroški prevoza in bivanja. Vsi udeleženci bodo imeli na voljo prenosne računalnike, tablice in ves pisarniški material ter zagotovljeno prehrano.

Udeležba na Outfit7 Talent Camp -u je za udeležence brezplačna.

Zadnji dan za prijavo je 23. 5. 2018, po tem datumu prijava ni več mogoča.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj