Tekmovanje za štipendije v okviru programa Executive MBA in MBA na COTRUGLI Business School za leto 2010

Tekmovanje za štipendije v okviru programa Executive MBA in MBA na COTRUGLI Business School za leto 2010

12. 10. 2010

Vir in informacije: Tehnološki park Ljubljana, 30.9.2010, www.tp-lj.si

Mednarodno akreditirana poslovna šola COTRUGLI Business School, v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana in z medijskimi partnerji MojeDelo.com, Radio1 in Dnevnik, razpisuje 5. tekmovanje za štipendije za programa Executive MBA in MBA na COTRUGLI Business School za leto 2010.

Projekt štipendiranja je del programa družbene odgovornosti COTRUGLI Business School. 105.000 EUR bodo v obliki dveh polnih in desetih polovičnih štipendij podelili posameznikom, ki imajo največji potencial, da prispevajo k kvaliteti menedžmenta v regiji.

Kar 12 slovenskih junior, middle in top menedžerjev bo prejelo 6 štipendij za COTRUGLI Executive MBA program in 6 štipendij za COTRUGLI MBA program.

Več o tem najdete tukaj.

Prijave: K prijavi (najkasneje do 15.11.2010) preko spletnega obrazca, ki se nahaja na spletni strani: www.mojedelo.com/mba, vabijo vse proaktivne in ambiciozne kandidate z voditeljskim potencialom. Štipendijo bodo prejeli kandidati, ki bodo s svojim znanjem, razmišljanjem in sposobnostmi najbolj navdušili neodvisno komisijo.

Dodatne informacije: Dodatne informacije o programih se nahajajo na www.mojedelo.com/mba ali www.cotrugli.eu/scholarships.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj