Brezplačno usposabljanje za blagovne manipulante v trgovinski dejavnosti, Ljubljana

Brezplačno usposabljanje za blagovne manipulante v trgovinski dejavnosti, Ljubljana

24. 04. 2018

Datum: 7. maj 2018

Kraj: Dom gospodarstva (Dvorana B in Viharnica), Dimičeva 13, Ljubljana

Trgovinska zbornica Slovenije v maju 2018 organizira brezplačno usposabljanje, namenjeno blagovnim manipulantom v trgovinski dejavnosti, ki bo izvedeno v 4 terminih ter vključuje vsebine s področij splošnih kompetenc za blagovne manipulante, ravnanja z neživilskimi izdelki, ravnanja z živilskimi izdelki in praktične osnove glede ravnanja s posameznimi blagovnimi skupinami.

Program

Usposabljanje je namenjeno predvsem osebam, ki dosegajo raven izobrazbe, nižjo od IV., in ki opravljajo dela blagovnega manipulanta ali pa so iskalci zaposlitve za ta dela v trgovinski dejavnosti. Usposabljanje po programu traja skupaj 24 pedagoških ur v štirih dnevnih terminih. Udeleženci bodo poleg učnih gradiv prejeli tudi priročnik Prenos kompetenc in usposabljanj za blagovne manipulante v trgovinski dejavnosti s prikazom poklicnega in strokovnega izobraževanja v trgovinski dejavnosti.

Kotizacije ni!

Rok za prijavo je do četrtka, 3. 5. 2018.

Dodatne informacije in prijave

Program usposabljanja je bil pripravljen v okviru projekta Leonardo da Vinci, »Prenos kompetenc in usposabljanj za blagovnega manipulanta«.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj