Brezplačna delavnica - »Kako postati moderno podjetje in učinkovito uporabljati družbena omrežja v poslovne namene« (Facebook, Instagram…), Ravne na Koroškem

Brezplačna delavnica - »Kako postati moderno podjetje in učinkovito uporabljati družbena omrežja v poslovne namene« (Facebook, Instagram…), Ravne na Koroškem

27. 03. 2018

Datum: 27. marec 2018, ob 18. uri

Kraj: sejna soba OOZ Ravne na Koroškem, Gačnikova pot 3, Ravne na Koroškem

Območna obrtno-podjetniška zbornica Ravne na Koroškem, podjetniški center A.L.P. PECA d.o.o. in Osnovna šola Prežihovega Voranca, kot partnerji sodelujejo pri izvajanju operacije "Spodbujanje podjetnosti in aktiviranje človeških potencialov v Mežiški dolini".

Eden izmed ciljev operacije je dvig kompetenc samozaposlenih in zaposlenih v malem gospodarstvu v naši dolini s pomočjo različnih usposabljanj in izobraževanj, med katerimi je tudi sklop trženja in marketinga.

Vabijo vas, da se udeležite 2-urne brezplačne delavnice z naslovom: »Kako postati moderno podjetje in učinkovito uporabljati družbena omrežja v poslovne namene« (Facebook, Instagram…), ki bo potekala v torek, 27. marca 2018, ob 18. uri, v sejni sobi OOZ Ravne na Koroškem, Gačnikova pot 3, 2390 Ravne na Koroškem.

Vsebina delavnice:

  • Predstavitev družbenih omrežij (Facebook, Instagram…)
  • Vzpostavitev poslovnega profila na Facebooku
  • Promocija in prodaja na družbenih omrežjih

Prijava: Prijave zbirajo po e-pošti judita.skoflek@ozs.si ali po telefonu na številki: (02) 82 17 320, 041 768 680. Prijave zbirajo do zasedbe prostih mest.

Več o delavnici

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj