Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY (Pariz, Francija)

Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY (Pariz, Francija)

13. 03. 2018

Datum: od 11. do 15. junija 2018

Kraj: Pariz, Francija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY, ki bo potekal od 11. do 15. junija 2018 v Parizu, Francija. Sejem EUROSATORY se odvija vsaki dve leti. V letu 2016 se je na sejmu predstavilo več kot 1.500 razstavljavcev iz 57 držav, obiskalo pa ga je 57.000 obiskovalcev.

Sejem EUROSATORY je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja varnosti in obrambe. Sejem je naprepoznavnejši na svojem področju v Evropi.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu EUROSATORY zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu EUROSATORY bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v predvideni višini 120.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

Več informacij o sejmu EUROSATORY

Prijava: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do spodaj navedenega roka za elektronsko prijavo. Prijavnica za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY je dostopna tukaj. Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu. Zadnji rok za prejem elektronske prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je petek, 23. marec 2018.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: g. Matjaž Rovan, Tel: (01) 53 09 828, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj